Οπτικός Ειδοποιητής (Μαϊμουδάκι) Stonfo με Βαρύδια

Οπτικός Ειδοποιητής Stonfo

Stonfo
22.0048
Χωρίς απόθεμα
7,10 €
Με ΦΠΑ

Ειδοποιητής θηραμάτων με τρία διαφορετικά βαρύδια της Stonfo.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ειδοποιητής θηραμάτων με τρία διαφορετικά βαρύδια, από την Stonfo.

Εργαλείο κατάλληλο για το ψάρεμα του Surf Casting και Carp.

Σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα και γρήγορα το βαρύδι (1 γρ, 10 γρ, 30 γρ).

Διαθέτει θήκη στην οποία τοποθετείται το σιαλούμ.

Κωδικός Προϊόντος: 38.04.62.063

Μοντέλο: ART. 63

Γενικά για τους Οπτικούς Ειδοποιητές 

Τα ''μαιμουδάκια'', είναι οπτικοί ειδοποιητές, οι οποίοι τοποθετούνται απευθείας στη μεσινέζα.

Αποτελούνται από βαρίδι, από ένα ειδικό κλιπ για τη μάνα και από ένα σωληνάκι μέσα στο οποίο τοποθετούμε sialum, ώστε να φωσφορίζουν.

Το ''μαιμουδάκι'' τοποθετείται συνήθως μεταξύ του δεύτερου και τρίτου δαχτυλιδιού (οδηγού), πάνω στην μάνα. Αφού πραγματοποιήσετε τη βολή σας και τεντώσει η πετονιά, τραβάμε τον ειδοποιητή μέχρι κάτω, αφήνοντας λάσκα στο σημείο αυτό την πετονιά μας, μέχρι ο ειδοποιητής να ακουμπήσει κάτω. Όταν τσιμπήσει κάποιο μεγάλο ψάρι, ανεβαίνει με δύναμη προς το καλάμι, χτυπάει επάνω στο δαχτυλίδι και ελευθερώνεται.

Είναι σημαντικό, για να έχει αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος ειδοποιητής, η μάνα - από το καλάμι και μετά – να είναι τεντωμένη. Έτσι με το παραμικρό τσίμπημα το ''μαιμουδάκι'' θα ανέβει προς τα επάνω. Σε μερικές περιπτώσεις όμως, όπως στο ψάρεμα της μουρμούρας, το ψάρι μπορεί να πάρει το δόλωμα και να κατευθυνθεί προς την ακτή, με αποτέλεσμα ο ειδοποιητής να μην λειτουργήσει. Αν ψαρεύουμε μουρμούρες κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Τοποθετούμε το μαϊμουδάκι σε τεντωμένη πετονιά. Έτσι αντί να σηκωθεί προς το καλάμι, θα κατέβει προς το έδαφος, καθώς η μουρμούρα θα τρέχει προς την ακτή.

Τα μαϊμουδάκια σας επιτρέπουν ξεκούραστα να παρακολουθείτε τα καλάμια σας καθώς σας «ειδοποιούν» με μεγάλες κινήσεις, αντίθετα με τα sialum τα οποία διακρίνονται δύσκολα και επηρρεάζονται από τον άνεμο.

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας