Κόλλα McNett Neoprene Black Witch
Κόλλα McNett Neoprene Black Witch
Κόλλα McNett Neoprene Black Witch
Κόλλα McNett Neoprene Black Witch

Κόλλα McNett Neoprene Black Witch

McNett
43.0019
Διαθέσιμο
9,30 €
Με ΦΠΑ

Η κόλλα Black Witch της εταιρίας McNett είναι κατάλληλη για γρήγορες επισκευές σε neoprene, καουτσούκ, λάτεξ και βινύλιο.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η κόλλα Black Witch της εταιρίας McNett είναι κατάλληλη για γρήγορες επισκευές σε neoprene, καουτσούκ, λάτεξ και βινύλιο.

Επισκευάζει σχισίματα και κοψίματα και είναι κατάλληλη για ραφές και ενώσεις.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Για να ενισχύσετε την κόλληση σε λείες και γυαλιστερές επιφάνειες, κάνετε την επιφάνεια ελαφρώς τραχιά με τη χρήση λεπτού γυαλόχαρτου.
  • Πάντοτε καθαρίζετε την επιφάνεια που είναι προς κόλληση με ήπιο απορρυπαντικό.
  • Εφαρμόστε μια λεπτή, ομοιόμορφη στρώση κόλλας και στις δύο επιφάνειες, με τη χρήση του πινέλου.
  • Όταν οι επιφάνειες τείνουν να στεγνώσουν, ενώστε τις και πιέστε δυνατά την ένωση για τουλάχιστον 5 λεπτά.
  • Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη χρήση. Σημείωση: Η κόλληση δυναμώνει με τον χρόνο και εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες. Πάντοτε να βεβαιώνεστε ότι το σημείο έχει πλήρως επισκευαστεί πριν τη χρήση.
  • Καθαρισμος: Για να απομακρύνετε την Black Witch από τα δάχτυλα, τρίψτε με ένα βουρτσάκι χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό.

Διατίθεται σε σωληνάριο 28 γρ.

Κωδικός: 21258.

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας