Κασετίνες Ψαρέματος Versus VS
Κασετίνες Ψαρέματος Versus VS
Κασετίνες Ψαρέματος Versus VS
Κασετίνες Ψαρέματος Versus VS

Κασετίνες Ψαρέματος Versus VS

Versus
24.0108
Διαθέσιμο
37,00 €
Με ΦΠΑ

Οι κασετίνες Versus VS-3080, VS-3078 και VS-3070 θα μπορούσαν να συναρπάσουν κάθε ψαρά.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι κασετίνες Versus VS-3080, VS-3078 και VS-3070 θα μπορούσαν να συναρπάσουν κάθε ψαρά.

Μέχρι τώρα με τις κοινές κασετίνες, τα αντικείμενα κινδύνευαν να σκορπίσουν εάν τις μετακινούσαμε χωρίς να τις κλείσουμε σωστά. Με το σύστημα διπλού κλειδώματος των Versus και την ειδικά σχεδιασμένη λαβή, η κασετίνα "ασφαλίζει" μόλις σηκώσουμε το χερούλι. Έτσι μπορούμε να την μετακινήσουμε χωρίς αυτή να αδειάσει.

Τα καπάκια της κασετίνας Versus είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να αποτρέπουν την εισροή νερού. Το κούμπωμα στο κάλυμμα του επάνω μέρους και οι δύο πόρπες ασφαλείας, δεν επιτρέπουν στην κασετίνα να ανοίξει εάν ξεχάσετε να την κλείσετε κανονικά.

Συμπαγές πολύ ανθεκτικό επάνω κάλυμμα, χωρίσματα πολλαπλών θέσεων στο επάνω μέρος που επιτυγχάνουν την μέγιστη αξιοποίηση του χώρου. Μπορεί επίσης να τοποθετηθούν και άλλες μικρότερες κασετίνες.

versus 3070

Οι Versus είναι φτιαγμένες από ενισχυμένο υλικό, που δεν διαβρώνεται από τα μαλακά δολώματα και είναι ανθεκτικό στα απότομα χτυπήματα. Η πόρπη είναι από ανοξείδωτο ατσάλι τύπου D για περισσότερη αντοχή στη σκουριά και ανθεκτικότητα. Ο συνδετικός άξονας είναι φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι μεγάλης αντοχής.

Το κάτω μέρος μπορεί να αναδιοργανωθεί με πολλούς τρόπους και να χωριστεί και με άλλες κασετίνες. Ο χώρος για τα τεχνητά δολώματα μπορεί να χωρέσει και άλλη κασετίνα. Βολικές θέσεις για να κρέμονται εργαλεία και πένσες όταν η κασετίνα είναι ανοιχτή αλλά και όταν είναι κλειστή και μεταφέρεται.

Έχει αντιολισθητικές βάσεις από λάστιχο στο κάτω μέρος για να την κρατούν πάντα σταθερή στο κατάστρωμα.

Κωδικός

Διαστάσεις

VS-3070

38 X 27 X 12 εκ

VS-3078

39 Χ 29,5 Χ 18,6 εκ

VS-3080

48 X 35,6 X 18,6 εκ

versus

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας