Τσάντες Ψαρέματος Major Craft MC Tackle Bags
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντες Ψαρέματος Major Craft MC...
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50
Τσάντα Μεταφοράς Major Craft MTB-50

Τσάντες Ψαρέματος Major Craft MC Tackle Bags

Major Craft
24.0242
Διαθέσιμο
59,90 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Major Craft σχεδίασε μια σειρά από μοντέρνες τσάντες – βαλιτσάκια, για την αποθήκευση και ασφαλή μεταφορά του ψαρευτικού σας εξοπλισμού.

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Major Craft σχεδίασε μια σειρά από μοντέρνες τσάντες – βαλιτσάκια, για την αποθήκευση και ασφαλή μεταφορά του ψαρευτικού σας εξοπλισμού.

Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στο αλμυρό νερό PVC, με αποτέλεσμα ο εξοπλισμός σας να παραμένει ασφαλής από εξωτερικούς παράγοντες (χτυπήματα, κύματα κ.α.) και εύκολα προσβάσιμος ανά πάσα στιγμή. Το διπλό φερμουάρ διαθέτει μεγάλο μεταλλικό οδηγό, για εύκολο κράτημα, κλείνει ερμητικά το καπάκι και σε συνδυασμό με την πλαστική πόρπη δεν θα επιτρέψει τον έξοδο και του παραμικρού εξαρτήματος από τον εξοπλισμό μας.

Τα βαλιτσάκια Major Ctaft MC είναι επίσης εφοδιασμένα με δύο καλαμοθήκες για εύκολα κι ασφαλή μεταφορά των καλαμιών κατά την διάρκεια της μετακίνησής μας, από τόπο σε τόπο και επίσης διαθέτει σημείο προσάρτησης λαβίδας, ή ψαλιδιού που ασφαλίζει με Velcro, ώστε να μην το χάσετε.

Τα σακίδια MTB περιλαμβάνουν ένα ενιαίο διαμέρισμα για να μην μας περιορίζει στην διαχείριση του εξοπλισμού στο εσωτερικό τους. Η μεταφορά τους γίνεται εύκολα με την χρήση του ιμάντα ώμου, ή των χειρολαβών για τα πιο μικρά μεγέθη. Διαθέτουν επίσης αντιολισθητικά «ποδαράκια» και εύκαμπτο πάτο, ο οποίος προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο κατά τις ψαρευτικές μας εξορμήσεις χωρίς τον κίνδυνο φθοράς.

Προσοχή, τα συγκεκριμένα βαλιτσάκια της Major Craft είναι εύκαμπτα και δεν προορίζονται για την τοποθέτηση βάρους επάνω τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αδιάβροχα
  • Μοντέρνος Σχεδιασμός
  • Αντιολισθητικός Πάτος
  • Με 2 καλαμοθήκες
  • Με εξωτερική θήκη για εργαλεία η οποία κλείνει με βέλκρο
  • Μεγέθη 50 & 40 με ιμάντα ώμου
  • Μέγεθος 30 με χειρολαβές
  • Κλείνουν με φερμουάρ και με κλιπ
  • Διαθέτουν ένα ενιαίο τμήμα
Μοντέλο Μέγεθος Χρώμα
MTB-50 / BK 50 x 26 x 25 εκ Μαύρο
MTB-50 / OC 50 x 26 x 25 εκ Θαλασσί
MTB-50 / ET 50 x 26 x 25 εκ Λευκό
MTB-40 / BK 42 x 26 x 30 εκ Μαύρο
MTB-40 / OC 42 x 26 x 30 εκ Θαλασσί
MTB-40 / ET 42 x 26 x 30 εκ Λευκό
MTB-30 / BK 33 x 26 x 25 εκ Μαύρο
MTB-30 / OC 33 x 26 x 25 εκ Θαλασσί
MTB-30 / ET 33 x 26 x 25 εκ Λευκό
MTB-15 / BK 24 x 16 x 15 εκ Μαύρο
MTC-15 / OC 24 x 16 x 15 εκ Θαλασσί
MTC-COOL / BK 24 x 16 x 24 εκ Μαύρο
MTC-COOL / OC 24 x 16 x 24 εκ Θαλασσί
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας