Περαστά Βαρύδια με Φτερά της Technofish

Technofish Περαστά Βαρύδια με Φτερά

Technofish
12.0041
Διαθέσιμο
1,20 €
Με ΦΠΑ

Περαστά βαρύδια με φτερά και αεροδυναμικό σχήμα για μακρινές βολές, από την Technofish.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Περαστά βαρύδια με φτερά και αεροδυναμικό σχήμα για μακρινές βολές, της Technofish.

Είναι ιδανικά για την τεχνική του Surf Casting. Τα φτερά βοηθούν το βαρύδι να πραγματοποιεί μακρινές βολές, να «κάθεται» καλύτερα στο βυθό, ιδιαίτερα αν υπάρχουν ρεύματα και επίσης να σηκώνεται πιο γρήγορα από το βυθό κατά το μάζεμα για να αποφεύγονται μπλεξίματα. Ειδικότερα, τα φτερά βοηθούνε το βαρύδι με δύο τρόπους, τόσο κατά την πραγματοποίηση βολών όσο και κατά την βύθιση και ανάκτηση:

  • Τα κλασσικά βαρύδια χωρίς φτερά, φτάνουν γρήγορα στο κορυφαίο σημείο της πορείας τους και στη συνέχεια πραγματοποιούν ελεύθερη πτώση. Τα "φτερά" βοηθούν το βαρύδι να συνεχίσει την πορεία του και να πραγματοποιήσει πιο ελλειπτική τροχιά
  • Κατά την βύθιση ή την ανάκτηση το βαρύδι δεν κινείται ανεξέλεγκτα προς κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας κενά στην μεσινέζα σας. Αντίθετα, το προφίλ του, το υποχρεώνει σε "αιώρηση" με αποτέλεσμα τον καλύτερο έλεγχο της αρματωσιάς σας.

Διαθέσιμα βάρη: 70, 90, 110 και 130 γρ

Βάρος
00005.61 - 100 γρ
00006.101 - 160 γρ
18 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας