Σιλικονούχα EcoGear Katsu Aji Straight
Σιλικονούχα EcoGear Katsu Aji Straight
Σιλικονούχα EcoGear Katsu Aji Straight
Σιλικονούχα EcoGear Katsu Aji Straight

Σιλικονούχα EcoGear Katsu Aji Straight

Ecogear
06.0225
Διαθέσιμο
10,00 €
Με ΦΠΑ

Τα δολώματα Ecogear Aqua Katsu Aji Straight είναι απόλυτα ισορροπημένα τεχνητά, τα οποία δε θα χάσουν ποτέ την αίγλη τους, ή την αποτελεσματικότητά τους, καθώς είναι κάτι μεταξύ τεχνητού και φυσικού δολώματος.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα δολώματα Ecogear Aqua Katsu Aji Straight είναι απόλυτα ισορροπημένα τεχνητά, τα οποία δε θα χάσουν ποτέ την αίγλη τους, ή την αποτελεσματικότητά τους, καθώς είναι κάτι μεταξύ τεχνητού και φυσικού δολώματος. Είναι λεπτά, βιοδιασπώμενα σκουλήκια τα οποία προσαρμόζονται σε πληθώρα συνθηκών και ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, σε πολλές τεχνικές, με κύρια αυτή του LRF και πιο συγκεκριμένα στο Ajing.

Τα Ecogear Aqua Katsu Aji Straight είναι κατασκευασμένα από το μοναδικό υλικό Ecogear Aqua, το οποίο παράγει μια απόλυτα φυσική κίνηση και εκπέμπει μια απόλυτα φυσική μυρωδιά, την οποία τα περισσότερα αλιεύματα βρίσκουν ακαταμάχητη.

Οι σιλικόνες Ecogear Aqua Katsu Aji διαθέτουν κλασσικό, ίσιο σχήμα που παραπέμπει σε σκουλήκι. Το εμπρόσθιο μέρος τους είναι πιο ογκώδες, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα πάνω σε jig head. Οι πολυάριθμες σχισμές που διαθέτει το σώμα τους, επιτρέπουν στο τεχνητό να αντιδρά πιο φυσικά στο περιβάλλον του και να προκαλεί δονήσεις, οι οποίες έλκουν τα ψάρια καθώς μεταδίδουν τους παλμούς ενός ζωντανού οργανισμού.

Έτσι το Ecogear Straight είναι το ιδανικό βιοδιασπώμενο δόλωμα τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους αλιείς, το οποίο μπορούν να ψαρέψουν όπως είναι, ή να το αρματώσουν σε τρέσες Tai Rubber, για περισσότερη απήχηση σε θηρευτές.

Μπορείτε να ψαρέψετε τα βιοδιασπώμενα Straight με πολλούς τρόπους, όπως με βαρίδι μικρού βάρους, με μολυβοκεφαλή, με drop shot, κ.α.

  • Μήκος (ίντσες / χιλ): 3.2″ / 80.
  • 18 Τμχ ανά Συσκευασία.
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
5 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας