Shimano DS Advance Τζάκετ

Shimano DS Advance Τζάκετ

Shimano
76.0013
Διαθέσιμο
117,00 €
Με ΦΠΑ

Αντιανεμικό μπουφάν με κοντή μέση, από την Shimano για το ψάρεμα, ή την βόλτα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Shimano DS Advance είναι ένα κομψό τζάκετ κοντής γραμμής, κατάλληλο για ψάρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι ελαφρύ και σχεδίασμένο για τέλεια εφαρμογή, ώστε να παρέχει επιπλέον άνεση στην κίνηση. Μπορείτε να το φορέσετε στις εξορμήσεις σας στη θάλασσα. Θα σας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς κατά τη διάρκεια του χειμώνα στα αλιευτικά ταξίδια σας.

Μπορείτε όμως να το φορέσετε και στη βόλτα, τον καφέ και στις συναντήσεις σας με άλλους φίλους της αγαπημένης σας τεχνικής.

Έχει πολλές τσέπες για εύκολη αποθήκευση. Η τσέπη στο στήθος είναι προσβάσιμη ακόμα και όταν φοράτε γιλέκο. Το Shimano DS Advance είναι αντιανεμικό, κατασκευασμένο από υλικό Dryshield που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση.

Το εξωτερικό υλικό είναι 100% νάιλον και είναι αδιάβροχο. Η επένδυση είναι 100% από πολυαμίδιο. Το μπροστινό φερμουάρ και τα φερμουάρ τσέπης είναι επίσης αδιάβροχα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αντιανεμικό και αδιάβροχο
  • Κατασκευασμένο από ελαστικό ύφασμα τύπου softshell
  • Μαύρο χρώμα με ροζ λεπτομέρειες
  • Με μοντέρνο σχεδιασμό
  • Εξαιρετικά ευέλικτο για άνεση στην κίνηση

Μετρολόγιο Shimano

Μέγεθος Στήθος Ύψος Μέση
M 90 - 98 170 - 180 78 - 88
L 96 - 104 175 - 185 86 - 96
XL 102 - 110 180 - 190 94 - 104
XXL 111 - 125 185 - 195 105 - 115
XXΧL 121 - 135 190 - 200 114 - 124
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας