Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line
Νήμα Galis Scrum PE Assist Line

Νήμα YGK Galis Scrum 16 PE Assist Line

YGK
22.0203
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
8,00 €
Με ΦΠΑ

Το Scrum 16 είναι άλλο ένα νήμα από την YGK αποκλειστικά για την κατασκευή Assist Hooks. 

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Assist Line πολυαιθυλενίου (PE) από την ηγέτιδα εταιρία κατασκευής νημάτων, την YGK. Σε απαιτητικές κάθετες τεχνικές, το αποτέλεσμα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι το Assist Line και η ελευθερία που παρέχει στην κίνηση των Assist Hooks.

Το Scrum 16 είναι άλλο ένα νήμα από την YGK αποκλειστικά για την κατασκευή Assist Hooks. Ιδιαίτερα ανθεκτικό κι εύκαμπτο χάρις στην πλέξη των 16 κλώνων, η ευελιξία που παρουσιάζει αποτελεί ένα σπουδαίο πλεονέκτημα κι ένα χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει πολλούς φίλους να φτιάξουν εύκολα, ομοιόμορφους και στρωμένους κόμπους στα χειροποίητα Assist Hooks τους αλλά παράλληλα θα δώσει και αποτελεσματική κίνηση στο αγκίστρι την ώρα του ψαρέματος.

Ευχάριστη εντύπωση προκαλεί η μικρή διατομή του YGK Galis Scrum σε σχέση με τις αναγραφόμενες αντοχές, ενώ επίσης εύκολη και χωρίς φθορά είναι η διαδικασία κατά την χρήση του (στις μεγάλες του διατομές) με βελόνα για δέσιμο Assist Hooks χωρίς κόμπο.

Οι επιλογές του Scrum 16 είναι πολλές για κάθε περίσταση, τεχνική ψαρέματος και προτίμηση. Η εταιρία YGK το παράγει σε λεπτές διατομές για Light ψαρέματα και μικρά αγκίστρια, έως μεγάλες διατομές με μεγάλες αντοχές για να αντιμετωπίσετε μεγάλα ψάρια αντιπάλους, σε δυναμικές μάχες.

Το Assist Line Scrum 16 διατίθεται από την YGK σε εύκαμπτη μπομπίνα των 5 μέτρων και σε δύο χρώματα, Λευκό και Ανοιχτό Μπλε.

Διαβάστε στο Blog του Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για τη χρήση και το σωστό αρμάτωμα Καλαμαριών και Σουπιών Σιλικόνης, καθώς και για την προσεκτική επιλογή του Assist Line, με αναφορά και στο συγκεκριμένο προϊόν που βλέπετε.

Ακόμη διαβάστε στο Blog του Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για την σωστή επιλογή Assist Line και το αρμάτωμα των Assist Hooks.

Αντοχή Μήκος Χρώμα
60 λίβρες 5 μέτρα Λευκό
80 λίβρες 5 μέτρα Λευκό, Ανοιχτό Μπλε
100 λίβρες 5 μέτρα Λευκό, Ανοιχτό Μπλε
130 λίβρες 5 μέτρα Λευκό, Ανοιχτό Μπλε
200 λίβρες 5 μέτρα Λευκό, Ανοιχτό Μπλε
Μήκος Πετονιάς
00001.0 - 20 μέτρα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας