Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik
Βοηθός Τυλίγματος Aventik

Βοηθός Τυλίγματος Aventik

Aventik
22.0346
Διαθέσιμο
45,00 €
Με ΦΠΑ

Χρήσιμο και έξυπνο εργαλείο, για να τυλίγετε σφιχτά νήμα και πετονιά στις μπομπίνες των μηχανισμών σας.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Χρήσιμο και έξυπνο εργαλείο, για να τυλίγετε σφιχτά νήμα και πετονιά στις μπομπίνες των μηχανισμών σας.

Ο βοηθός τυλίγματος Aventik σας επιτρέπει να γεμίζετε γρήγορα και εύκολα τις μπομπίνες των μηχανισμών σας, την στιγμή που το χρειάζεστε. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο το οποίο μεταφέρεται εύκολα και σας επιτρέπει να το χειρίζεστε μόνος σας. Ο βοηθός τυλίγματος Aventik συναρμολογείται εύκολα και γρήγορα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μηχανισμούς Spinning και με Baitcasting, ενώ ο μηχανισμός τους προσαρμόζεται σε διαφορετικού πάχους blanks. Οι λαβίδες, μπορούν να δεχτούν μπομπίνες πάχους έως και 6 εκ.

Ο βοηθός τυλίγματος αφαιρεί όποτε απαιτείται, στροφές από νήμα που δεν έχει τυλιχτεί σωστά στη μπομπίνα, ώστε να αποφεύγονται σπείρες και τούφες. 

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine ένα ενδιαφέρον άρθρο, για την σωστή χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος και το ορθό πέρασμα νήματος σε μηχανισμό, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για τεχνική όπου απαιτούνται ρίψεις.

Οδηγίες Χρήσης και Τοποθέτησης

isntallinstall

Δύο τρόποι τοποθέτησης: Είτε πάνω στον κορμό του καλαμιού, είτε πάνω σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, ώστε να εφαρμόζει καλά η βεντούζα. Για να βιδώσετε τον μηχανισμό στη βεντούζα, θα πρέπει να ξεβιδώσετε το παξιμάδι νίκελ της φωτογραφίας και να αφαιρέσετε το τμήμα με τις δαγκάνες.

install

Για να τοποθετήσετε τον μηχανισμό τυλίγματος στο blank του καλαμιού, τοποθετείστε το καλάμι σας, ανάμεσα σε αυτά τα εξαρτήματα και σφίξτε. Ανάλογα με το πάχος του blank του καλαμιού σας, τοποθετείτε το κάλυμμα, όπως δείχνει η φωτογραφία.

install

Το άνοιγμα των υποδοχών που συγκρατούν τη μπομπίνα του νήματος και συνεπώς η αντίσταση που ασκούνε, καθορίζεται από τον περιστρεφόμενο δίσκο της φωτογραφίας. Συνεπώς μπορείτε να προσαρμόσετε το άνοιγμα της δαγκάνας και να τοποθετήσετε μπομπίνα πλάτους έως και 6 εκ στο Aventik Line Spooler.

installinstall

Ένα έμβολο το οποίο λειτουργεί με ελατήριο σας επιτρέπει να ασφαλίσετε το μηχανισμό με τις δαγκάνες, ώστε να μην περιστρέφεται, ή το αντίστροφο. Η ελεύθερη περιστροφή του μηχανισμού εμποδίζει τις βιρίνες και τυλίγει σωστά το νήμα σας.

install

Ο βοηθός τυλίγματος Aventik Line Winder σας επιτρέπει να τυλίγετε, αλλά και να ξετυλίγετε νήμα και πετονιά από το μηχανισμό σας.

Δεν περιλαμβάνεται συσκευασία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλο για όλους τους μηχανισμούς
  • Περιλαμβάνει ρυθμιστή μήκους ανάλογα με το μέγεθος της μπομπίνας
  • Εύκολο στη χρήση, εξοικονομεί χρόνο
  • Ελαφρύ, εύκολα συναρμολογούμενο και μεταφέρσιμο
8 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας