Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
  • Προσφορά!
  • -15%
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging
Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging

Καλάμια Shimano Game Type Light Jigging

Shimano
01.0310
Διαθέσιμο
310,25 € 365,00 € -15%
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Shimano Game Type Light Jigging έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την τεχνική του Light Jigging με χρήση πλάνων έως τα 150 γρ.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η τεχνική του Light Jigging ξεκίνησε - όπως είναι φυσικό - στην Ιαπωνία. Είναι μια παραλλαγή του κλασσικού jigging αλλά με ελαφρύ εξοπλισμό και διαφορετικούς πλάνους, τεχνική την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Εκτός από το χαμηλότερο βάρος, τα καλάμια διαθέτουν και πιο ήπια δράση.

Η σειρά καλαμιών Shimano Game Type Light Jigging, σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή την τεχνική και για χρήση πλάνων βάρους έως 150 γρ. Σας επιτρέπει να είστε πάντα σε επαφή με τον πλάνο σας και να γνωρίζετε τι συμβαίνει κάτω από τη βάρκα σας.

Η Shimano αξιοποίησε τις τεχνικές Spiral-X και Hi-Power X στην πλέξη των blanks, έτσι ώστε να αυξήσει την ευαισθησία του καλαμιού αλλά και τη δύναμή του κάτω από πίεση. Με τα καλάμια Game Type θα νιώθετε τον απόλυτο έλεγχο του ψαρέματος και του τεχνητού σας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια επιθετικής μάχης.

Οι οδηγοί που τοποθέτησε η Shimano στα καλάμια Game Type Light Jigging είναι Τιτανίου, πολύ χαμηλού βάρους, με δαχτυλίδια SiC. Η βάση του μηχανισμού είναι από ισχυρό υλικό CI4, το οποίο μειώνει το βάρος του καλαμιού ακόμη περισσότερο.

Το καλάμι Game Type B632R προορίζεται για χρήση με μηχανισμό baitcasting και μπορείτε να στοχεύσετε σε μεγάλα θηράματα, πάντα μέσα στα όρια του action. Το Shimano Game Type S632R είναι ευέλικτο μοντέλο καθώς φοράει spinning μηχανισμό και προορίζεται για πολλές τεχνικές, τεχνητά, διάφορα βάθη και ταχύτητες ανάκτησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Spiral X και Hi-Power X κατασκευή carbon
  • Γρήγορη, προοδευτική δράση
  • Οδηγοί Fuji Τιτανίου SiC K-Type
  • CI4+ ειδικά σχεδιασμένη βάση μηχανισμού
  • EVA λαβή
  • Υφασμάτινη θήκη υψηλής ποιότητας

Κωδικός Προϊόντος

Μηχανισμός

Μήκος

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

Οδηγοί

Max PE

Action

GTYPLJS632R

Spinning

1,91 μ

1,91 μ

135 γρ

8

1,5

150 γρ

GTYPLJB632R

Baitcasting

1,91 μ

1,91 μ

145 γρ

9

1,5

150 γρ

Τεχνολογίες Shimano

Η κατασκευή με την τεχνική Spiral X απαρτίζεται από τρεις στρώσεις: blank κατασκευασμένο με ίνες carbon σε κάθετη διάταξη, μια εσωτερική και μια εξωτερική στρώση οι οποίες αγκαλιάζουν το blank σε διαγώνια διάταξη, αλλά προς αντίθετη κατεύθυνση η κάθε μία. Η χρήση της συγκεκριμένης πλέξης Spiral X, αντί για φύλλα carbon οριζοντίας φοράς, προσδίδει στο καλάμι ενισχυμένη στιβαρότητα χωρίς την προσθήκη έξτρα βάρους. Επίσης επιτρέπει την άμεση μετάδοση δύναμης κατά τη διάρκεια της μάχης. Η κατασκευή των καλαμιών Shimano με χαμηλό βάρος συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της ικανότητάς σας να πιάνετε θηράματα.

Στα καλάμια που έχουν κατασκευαστεί με την τεχνική Hi-Power X, η εξωτερικές στρώσεις είναι διαγώνια τυλιγμένες με ταινία carbon, σχηματίζοντας μια σειρά από σχηματισμούς "X". Το πλάτος της ταινίας, η γωνία πλέξης και η έκταση του καλαμιού που είναι ενισχυμένο από την τεχνική αυτή είναι ανάλογα με το είδος των θηραμάτων στα οποία απευθύνεται το καλάμι. Η διαδικασία παραγωγής της Shimano είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να επιτρέπει την παραμετροποίηση της πλέξης ώστε να επιτυγχάνεται η ιδεατή δύναμη και ευαισθησία. Η τεχνική Hi-Power X προσδίδει στον χρήστη αμεσότητα και απόλυτο έλεγχο των κινήσεων του καλαμιού.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας