Πλάνοι Free Slide Technofish Gold

Πλάνοι Free Slide Technofish Gold

Technofish
05.0331
Διαθέσιμο
7,80 €
Με ΦΠΑ

Ο πλάνος Free Slide Technofish Gold είναι εύκολος στη χρήση και θα δώσει εύκολα χτυπήματα, ακόμα και στους νέους φίλους της τεχνικής.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H πρόταση της Ελληνικής εταιρίας Technofish, για την τεχνική του Tai Rubber είναι βασισμένη σε έναν άρτιο ποιοτικά αλλά οικονομικό πλάνο, μικρού βάρους, με πολλά προτερήματα.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα προσέξετε είναι το μεγάλο και ζωντανό μάτι, στο κέντρο του πλάνου, το οποίο μοιάζει με μάτι καλαμαριού. Είναι μεγάλο σε μέγεθος σε σχέση με το μέγεθος του πλάνου, αληθοφανές και τρισδιάστατο, ώστε να ξεγελά με την εμφάνισή του.

Όπως όλοι οι πλάνοι Free Slide, ο Gold της Technofish διατηρεί το χαρακτηριστικό αυτών των κεφαλών, με την κεφαλή να μην είναι δεμένη πάνω στο νήμα, αλλά κινείται ελεύθερη κατά το μήκος του (Free Slide). Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο και ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα, μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια και το δόλωμα απομακρύνονται από τον πλάνο και βυθίζονται με πιο αργό ρυθμό. Στη συνέχεια και αφού ο πλάνος καθίσει στο βυθό, πραγματοποιούμε ανάκτηση της αρματωσιάς, η οποία αρχίζει να πλησιάζει προς τον πλάνο, προσδίδοντας έξτρα κίνηση και προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Ο πλάνος Gold διαθέτει στρογγυλό και είναι μικρού βάρους, συνεπώς προορίζεται για ψάρεμα σε ρηχά νερά και χωρίς ρεύματα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκτησης το Technofish Gold συναντά ελάχιστη αντίσταση κάνοντας το πολύωρο ψάρεμα μαζί του ξεκούραστο.

Η ποιότητα του φινιρίσματος τον καθιστούν πολύ ανθεκτικό. Οι τρέσες είναι λεπτές και ίσιες και αποδίδουν τη σωστή και διακριτική συχνότητα δονήσεων, χωρίς να υποψιάζουν τα ψάρια, είτε αυτή προκαλείται από κάθε κίνηση του καλαμιού μας, είτε παράγεται από τα ρέματα της περιοχής. Οι πλάνοι Gold είναι εφοδιασμένοι με δύο Assist Hooks.

Η διαμπερής κατασκευή του (Line Through – το νήμα περνά μέσα από το σώμα) το καθιστά ένα πολύ τεχνικό δόλωμα, ειδικευμένο στο να στοχεύσει ακόμα και Φαγκριά, Τσαούσια, Λυθρίνια και Σκαθάρια.

Ο πλάνος Technofish Gold είναι εύκολος στη χρήση και θα δώσει εύκολα χτυπήματα, ακόμα και στους νέους φίλους της τεχνικής.

Η Technofish παράγει τους πλάνους Gold σε 4 εντυπωσιακά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αργή Βύθιση
  • Ρεαλιστική απομίμηση ματιών καλαμαριού
  • Τέλεια ισορροπία
  • Ρεαλιστική τρέσα που παράγει μικροδονήσεις
  • Πολύ αιχμηρά αγκίστρια με αντοχή κατά της διάβρωσης
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 30 γρ
  • Κωδικός: 4080
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας