Νήμα Gosen Wild Jerk Egi
Νήμα Gosen Wild Jerk Egi
Νήμα Gosen Wild Jerk Egi
Νήμα Gosen Wild Jerk Egi

Νήμα Gosen Wild Jerk Egi

Gosen
08.0147
Διαθέσιμο
47,00 €
Με ΦΠΑ

Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία Gosen, δημιούργησε ένα νήμα για Eging, μήκους 150 μ, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κατασκευής W-Core, για να επιτύχει υψηλό, ειδικό βάρος, συνδυάζοντας ίνες Izanas και PE στον πυρήνα.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία Gosen, δημιούργησε ένα νήμα για Eging, μήκους 150 μ, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κατασκευής W-Core, για να επιτύχει υψηλό, ειδικό βάρος, συνδυάζοντας ίνες Izanas και PE στον πυρήνα. Αυτό βοηθά τον ψαρά να ελέγξει την ταχύτητα βύθισης του τεχνητού, προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, καθιστώντας δύσκολη την επίδραση στο νήμα σας από τα κύματα και τον άνεμο.

Η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής ινών που ονομάζεται "Gel Spinning Technology Method" παρήγαγε εξαιρετικά υψηλής αντοχής και πυκνότητας ίνες «Super Fiber» η οποία ονομάζεται IZANAS ™ και η οποία παρουσιάζει άπειρες δυνατότητες σε διάφορες εφαρμογές. Η ίνα IZANAS ™ διαθέτει τον υψηλότερο συντελεστή αντοχής σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ίνα που αξιοποιείται σε εμπορικές εφαρμογές.

Το Gosen Wild Jerk Egi παράγεται σε κίτρινο, καμουφλάζ χρώμα, με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετική ορατότητα, οπότε δεν μπορείτε να χάσετε την παραμικρή αλλαγή στην κατάσταση του νήματός σας.

Η υπερευαισθησία έχει επιτευχθεί με την υιοθέτηση ινών PE, εξαιρετικά χαμηλής ελαστικότητας, στον πυρήνα του νήματος. Επιπλέον, ο πυρήνας PE κρατά τους κόμπους σφιχτούς, μειώνοντας τα κοψίματα και αυξάνοντας την ανθεκτικότητα σε ενέργειες που απαιτούν έντονα Jerks.

Κωδικός PE Διάμετρος Αντοχή Μήκος Βαθμός Βύθισης
GS01505 0,5 0,500 χιλ max 4,5 κιλά / 9 lbs 150 μ 1,24
GS01506 0,6 0,600 χιλ max 5 κιλά / 11 lbs 150 μ 1,19
GS01508 0,8 0,800 χιλ max 6 κιλά / 13 lbs 150 μ 1,14
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
PE #0,5
PE #0,6
PE #0,8
Τύπος Νήματος
4κλωνο
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας