Δοχεία Φαγητού Paloma
Δοχεία Φαγητού Paloma
Δοχεία Φαγητού Paloma
Δοχεία Φαγητού Paloma

Δοχεία Φαγητού Paloma

Unigreen
85.0001
Διαθέσιμο
22,10 €
Με ΦΠΑ

Δοχεία φαγητού Paloma με μόνωση, για να διατηρούν το περιεχόμενο ζεστό ή κρύο από την Pinnacle.

Χρώμα
Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δοχεία φαγητού Paloma με μόνωση, για να διατηρούν το περιεχόμενο ζεστό ή κρύο από την Pinnacle.

Είναι κατασκευασμένα από υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Κλείνουν στεγανά και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Είναι ασφαλή και για χρήση σε μικροκύματα. Είναι ιδανικά για το σχολείο, τη δουλειά, την εκδρομή κ.α.

Χρησιμοποιούν εξαιρετική τεχνολογία με τέσσερα clip και είναι ο επαναστατικός τρόπος για να κρατήσετε ζεστό ή κρύο το φαγητό για μέχρι 4 ώρες.

31532 Paloma 2000ml

  • Δοχείο Φαγητού
  • Χωρητικότητα: 2000ml
  • Χρώματα: Λευκό-Γαλάζιο / Λευκό-Πορτοκαλί

31535 Paloma Lunch Kit 1000ml

Το Paloma Lunch Kit  6 τεμαχίων είναι ιδανικό για γεύματα εκτός σπιτιού, είτε στο σχολείο ή στη δουλειά. Ένα δοχείο 1000ml με μόνωση κρατά το γεύμα σας ζεστό για μέχρι και 4 ώρες ενώ ή σούπα ή ο χυμός σας θα παραμείνουν ζεστα / κρύα στο θερμός. Έτσι μπορέιτε να απολαύσετε φρέσκο γεύμα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Το Σετ Φαγητού περιλαμβάνει:

  • Δοχείο Φαγητού με χωρητικότητα 1000ml
  • Θερμός 600ml
  • Μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι
  • Θήκη μεταφοράς με ιμάντα
  • Χρώματα:  Μαύρο-Πορτοκαλί
Είδη Σπιτιού
Φαγητό
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας