Σανίδα Sup Seaflo

Σανίδα SUP Seaflo

SEAFLO
89.0053
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
435,00 €
Με ΦΠΑ

To SUP της Seaflo είναι μια κλασικού σχήματος, φουσκωτή σανίδα SUP για όλους τους φίλους του σπορ. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά, ή για τον αρχάριο του SUP.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To SUP της Seaflo είναι μια κλασικού σχήματος, φουσκωτή σανίδα SUP για όλους τους φίλους του σπορ. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά, ή για τον αρχάριο του SUP.

Η σανίδα SUP Seaflo ανήκει στην κατηγορία All Round και το βασικό πλεονέκτημα που παρέχει είναι η σταθερότητα. Συνεπώς απευθύνεται σε αρχάριους, ή σε περιστασιακούς φίλους του SUP που το χρησιμοποιούν κυρίως για αναψυχή. Το στρογγυλό σχήμα, με στρογγυλεμένη μύτη και επίπεδη ουρά, παρέχει εξαιρετική ευελιξία και σταθερότητα. Η ελαφρώς ανυψωμένη μύτη, εμποδίζει την σανίδα από το να βουτήξει σε κύματα, συνεπώς είναι ιδανική για χρήση στη θάλασσα. Η φουσκωτή σανίδα SUP Seaflo έχει μήκος 3,05 μ και είναι ιδανική για κωπηλάτες βάρους έως 120 κιλά.

Φουσκώνει σε λιγότερο από δέκα λεπτά, ενώ η μεταφορά και η αποθήκευση της, γίνεται εύκολα χάρη στο πρακτικό της σακίδιο.

Στο εμπρόσθιο μέρος διαθέτει ελαστικό ιμάντα, για να ασφαλίζετε τα πράγματά σας, καθώς ταξιδεύετε.

Το SUP Seaflo διαθέτει επεξεργασία κατά της φθοράς που προκαλείται από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η σανίδα διαθέτει επίσης αντιολισθητική επιφάνεια στο επίπεδο και άκαμπτο deck. Είναι ιδανική για πολλές ώρες πλεύσης. Το διπλό, περιμετρικό λάστιχο μεταβλητού πάχους, εγγυάται εξαιρετική απόδοση κατά τη χρήση, αλλά είναι επίσης εύκολο να τυλιχτεί, όταν ξεφουσκώσετε την σανίδα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κωδικός Διαστάσεις Αριθμός Ατόμων Μέγιστο Βάρος Χρήστη Βάρος
SF-IS001S-10 305 εκ x 76 εκ x 15 εκ 1 120 κιλά 14 κιλά
SF-IS001S-11 335 εκ x 78 εκ x 15 εκ 1 150 κιλά 15 κιλά

Περιλαμβάνει:

  • Σάκο Μεταφοράς
  • Χειροκίνητη Αντλία με Μετρητή
  • Λουράκι Ασφαλείας 3 μ.
  • Κουπί 3 Στελεχών
  • Αφαιρούμενο Πτερύγιο
  • 2 Σταθερά Πτερύγια
  • Κιτ επισκευής
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας