Μονόχρωμες Πετσέτες Dry Fast Microfiber AlpinTec
Μονόχρωμες Πετσέτες Dry Fast Microfiber AlpinTec
Μονόχρωμες Πετσέτες Dry Fast Microfiber AlpinTec
Μονόχρωμες Πετσέτες Dry Fast Microfiber AlpinTec

Μονόχρωμες Πετσέτες Dry Fast Microfiber AlpinTec

Alpin
75.0028
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
19,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πετσέτες Dryfast της Alpin Tec καταναλώνουν ιδιαίτερα μικρό χώρο, γι’ αυτό είναι ιδανικές για τον συχνό ταξιδιώτη, το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, τα σπορ, την εκδρομή στη θάλασσα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πετσέτες Dryfast της Alpin Tec καταναλώνουν ιδιαίτερα μικρό χώρο, γι’ αυτό είναι ιδανικές για τον συχνό ταξιδιώτη, το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, τα σπορ, την εκδρομή στη θάλασσα.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, οι οποίες τις καθιστούν μαλακές σαν μετάξι και πολύ απορροφητικές, καθώς απορροφούν 7 φορές το βάρος τους σε νερό. Επίσης, χάρη στα υλικά κατασκευής τους στεγνώνουν 4 φορές ταχύτερα από την κανονική πετσέτα, είναι πολύ ελαφριές και αρκετά αξιόπιστες στη χρήση και στο χρόνο.

Οι συγκεκριμένες πετσέτες της Alpin Tec θα σας φανούν πολύ χρήσιμες, αφού είναι ιδανικές για κάθε χρήση και δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα αν έρθουν σε επαφή με το αλμυρό νερό, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα ότι θα πιάνουν ελάχιστο χώρο στην τσάντα. Οι πετσέτες Dryfast της Alpin Tec μπορούν να αντικαταστήσουν στο σπίτι τις βαμβακερές πετσέτες του μπάνιου, οι οποίες αργούν να στεγνώσουν.

Περιλαμβάνουν μία εύχρηστη θήκη μεταφοράς, την οποία μπορείτε να κρεμάσετε στο σακίδιό ή στη βαλίτσα, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για να αποθηκεύσετε μέσα οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε.

Κάθε πετσέτα Dryfast διαθέτει μία θηλιά, με την οποία μπορείτε να την κρεμάσετε οπουδήποτε και να στεγνώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο χωρίς τη χρήση στεγνωτηρίου, ενώ ενδείκνυται η χρήση μαλακτικού, λόγω μακροχρόνιας χρήσης.

Διατίθενται σε 2 μεγέθη (XL, XLL) και σε 6 διαφορετικούς χρωματισμούς.

Μέγεθος Διαστάσεις Διαθέσιμα Χρώματα Βάρος Πετσέτας Διαστάσεις Θήκης
XL 75 x 150 εκ Μπλε, Μωβ, Πράσινο, Γκρι, Σκούρο Πράσινο, Μαύρο, Teal 225 γρ 17,5 x 10,5 x 5,5 εκ
XXL 90 x 180 εκ Μπλε, Μωβ, Σκούρο Πράσινο, Σκούρο Μπλε 324 γρ 20 x 12 x 7 εκ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας