Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe
Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe
Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe
Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe
Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe
Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe

Πτυσσόμενη Καρέκλα Campo Rest Deluxe

Campo
24.0247
Χωρίς απόθεμα
44,90 €
Με ΦΠΑ

Η πτυσσόμενη καρέκλα σκηνοθέτη Rest Deluxe της Campo είναι ιδανική για να καθίσετε και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο στην παραλία, να ξεκουραστείτε στο ψάρεμα, στην κατασκήνωση, στην εκδρομή και στον κήπο.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η πτυσσόμενη καρέκλα σκηνοθέτη Rest Deluxe της Campo είναι ιδανική για να καθίσετε και να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο στην παραλία, να ξεκουραστείτε στο ψάρεμα, στην κατασκήνωση, στην εκδρομή και στον κήπο.

Η πλάτη ύψους 55 εκατοστών και το κάθισμα της συγκεκριμένης καρέκλας έχουν γέμιση αφρολέξ, προσφέροντας άνεση και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στη μείωση των ενοχλήσεων και των πόνων που μπορεί να προκληθούν μετά από παρατεταμένη χρήση.

Το ύφασμα της συγκεκριμένης καρέκλας της Campo είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό, το οποίο έχει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, στη ζέστη και στο κρύο, σε τριβή, σε ξεθώριασμα, σε σκισίματα και στη φθορά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επίσης, το συγκεκριμένο ύφασμα είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα.

Η καρέκλα Rest Deluxe διαθέτει, επίσης, διαπνέων πλέγματα σε αρκετά σημεία, τα οποία αποτρέπουν το λαιμό, την πλάτη και τους γλουτούς σας να ιδρώνουν και να ζεσταίνονται όσο εσείς τη χρησιμοποιείτε.

Ο σκελετός της καρέκλας Rest Deluxe της Campo είναι κατασκευασμένος με υλικά υψηλής ποιότητας. Ο τρόπος σχεδίασης των ποδιών της προσφέρουν σταθερότητα, αντοχή και στήριξη ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τον κίνδυνο ολίσθησης. Περιλαμβάνει, επίσης, πέλματα τα οποία είναι φαρδιά, έτσι ώστε να μην βυθίζονται εύκολα σε μαλακό έδαφος.

Ακόμη ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης καρέκλας της Campo είναι τα φαρδιά και μαλακά ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια, τα οποία σας επιτρέπουν να τοποθετείτε άνετα τα χέρια σας όταν κάθεστε πίσω. Σε αυτά τα υποβραχιόνια, υπάρχουν ενσωματωμένες δύο θήκες κυπέλλων, ή μπουκαλιών μεγέθους 11 x 11 εκατοστών, για να τοποθετείτε ό,τι πίνετε. Με την πτυσσόμενη καρέκλα Rest Deluxe δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το που θα τοποθετήσετε το βιβλίο σας, το tablet, το κινητό, το πορτοφόλι και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε να κρατήσετε μακριά από το έδαφος, καθώς διαθέτει μία κρεμαστή θήκη αποθήκευσης στη δεξιά πλευρά της.

Η καρέκλα της Campo έχει, επίσης, τη δυνατότητα να διπλώνει και από τις τέσσερις κατευθύνσεις προς το κέντρο, σαν ομπρέλα κάνοντας πιο εύκολη την αποθήκευσή της.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε στην τσάντα μεταφοράς που περιλαμβάνει, η οποία διαθέτει κλείσιμο με κορδόνια περίσφιξης καθώς και ιμάντα ώμου για εύκολη μεταφορά.

Είναι αρκετά ισχυρή για να αντέξει βάρος έως και 130 κιλά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 92 x 60 x 50 / 150 εκ
  • Διαστάσεις Μεταφοράς: 98 x 18 x 18 εκ
  • Ύψος Πλάτης: 55 εκ.
  • Βάρος: 3,7 κιλά
  • Σκελετός από ανοδιωμένους σωλήνες ατσάλινου κράματος
  • Εξωτερική διάμετρος σωλήνων: 19 χιλ.
  • Πάχος τοιχωμάτων: 0,8 χιλ.
  • 100% Πολυεστερικό ύφασμα 600D με επικάλυψη από 100% PVC
  • Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς
  • Χρώμα: Μπλε, Πράσινο
  • Κωδικοί: 6005030, 6005031
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας