Σακίδιο Cressi Kauai Sport
Σακίδιο Cressi Kauai Sport
Σακίδιο Cressi Kauai Sport
Σακίδιο Cressi Kauai Sport
Σακίδιο Cressi Kauai Sport
Σακίδιο Cressi Kauai Sport

Σακίδιο Cressi Kauai Sport

Cressi Sub
24.0179
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
40,00 €
Με ΦΠΑ

Η τσάντα Cressi Kauai Sporty έχει χωρητικότητα 20 λίτρων και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να σας συνοδεύει στις εξορμήσεις σας, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, κ.α.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η τσάντα Cressi Kauai Sporty έχει χωρητικότητα 20 λίτρων και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να σας συνοδεύει στις εξορμήσεις σας, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, κ.α.

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα, μη φιλικό προς τους λεκέδες και το οποίο απωθεί το νερό.

Το σακίδιο Cressi Kauai είναι ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση. Κλείνει με φερμουάρ και επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα, ώστε να αποβάλλεται η υγρασία από το εσωτερικό του. Διαθέτει επίσης εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων.

Διαθέτει λαβές και ιμάντα μεταφοράς ώμου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πολυμορφική τσάντα, κατάλληλη για πολλές δραστηριότητες και χρήσεις, όπως ταξίδι, πισίνα, γυμναστήριο, σπορ, camping, κ.α.
  • Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό
  • Χαμηλού βάρους, με άπλετο χώρο
  • Απωθεί το νερό και τους λεκέδες
  • Χωρητικότητα: 20 Λίτρα
  • Κωδικός: XUB9100*
  • Διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Κόκκινο / Μαύρο (*30), Μαύρο (*40), Γκρι / Μαύρο (*50)
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας