Στεγανό Σακίδιο Tech-Pro

Στεγανός Σάκος Tech Pro

Tech-Pro
41.0053
Διαθέσιμος
14,95 €
Με ΦΠΑ

Tα αδιάβροχα σακίδια Tech Pro είναι ιδανικά για ιστιοπλόους, rafters, ψαράδες και γενικότερα για όλους όσους ασχολούνται με θαλάσσιες δραστηριότητες.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Tα αδιάβροχα σακίδια Tech Pro είναι ιδανικά για ιστιοπλόους, rafters, ψαράδες και γενικότερα για όλους όσους ασχολούνται με θαλάσσιες δραστηριότητες.

Είναι 100% αδιάβροχα, με νέο, βελτιωμένο, υδατοστεγές σύστημα κλεισίματος Roll Top Closure, με δίπλωμα της επάνω ζώνης 2-3 φορές και κουμπώνοντας τις πλαστικές πόρπες, εγγυάται ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα καθώς και οι ηλεκτρονικές σας συσκευές θα παραμείνουν στεγνά και καθαρά.

Τα σακίδια Tech Pro διαθέτουν ισχυρή συγκόλληση (ΗF) για αντοχή στις ενώσεις, κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, για μέγιστη αντοχή στον χρόνο και παρατεταμένη χρήση, καθώς και μέγιστη αντοχή σε βαριά φορτία. Επίσης διαθέτουν έξτρα ενισχύσεις βινυλίου των ενώσεων των ιμάντων, με το σώμα του σακιδίου.

Διαθέτουν αποσπώμενο ιμάντα ώμου, πλάτους 3,8 εκ για ευκολία μεταφοράς.

Κατασκευασμένοι από υλικό 0.5mm 500D PVC Tarpaulin, μεγάλης αντοχής.

Κωδικός Διαστάσεις Χωρητικότητα Βάρος
1318100 20 x 36,5 εκ 7,5 λίτρα 260 γρ
1318101 23 x 46,5 εκ 15 λίτρα 330 γρ
1318102 28 x 59,5 εκ 30 λίτρα 460 γρ
1318103 33 x 68,5 εκ 50 λίτρα 640 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας