Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4
Ανατομικοί Πάτοι C4

Ανατομικοί Πάτοι C4

C4
81.0057
Διαθέσιμοι
31,00 €
Με ΦΠΑ

Οι πάτοι C4 διατίθενται σε 3 μεγέθη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μποτάκια διαφόρων μεγεθών, ξεκινώντας από το μέγεθος 38 έως και 45.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι ανατομικοί πάτοι της εταιρίας C4 έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για υποβρύχια δραστηριότητα. Ο σχεδιασμός και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους είναι ειδικά για χρήση σε πτερύγια κατάδυσης.

Οι πάτοι C4 διατίθενται σε 3 μεγέθη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μποτάκια διαφόρων μεγεθών, ξεκινώντας από το μέγεθος 38 έως και 45. Μπορείτε να τους προσαρμόσετε ακριβώς στο μέγεθος του πέλματός σας, κόβοντάς τους περιμετρικά.

Χάρη στο ανατομικό τους σχήμα, οι πάτοι C4 αυξάνουν την άνεση του ποδιού μέσα στο μποτάκι της λεπίδας, καθώς τα περισσότερα έχουν το ίδιο σχήμα για το δεξί και το αριστερό μποτάκι, με αποτέλεσμα να μένουν αρκετοί χώροι κενοί. Οι πάτοι βελτιώνουν σημαντικά την άνεση, αυξάνοντας τη στήριξη της ποδικής καμάρας, εξαλείφοντας τα κενά, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο για κράμπες, μειώνοντας την πίεση στον αστράγαλο, αυξάνοντας τον έλεγχο του λακτίσματος και βελτιστοποιώντας την δύναμη προώθησης.

Η μείωση του χώρου ελαχιστοποιεί επίσης τη ροή και εκροή νερού μέσα στο παπούτσι, διατηρώντας έτσι το πόδι πιο ζεστό το χειμώνα.

Οι πάτοι C4 προσαρμόζονται τέλεια σε όλα τα μποτάκια C4 και σας δίνουν λύσεις όταν θέλετε να φοράτε τα ίδια πέδιλα, με πιο λεπτό, ή πιο χοντρό καλτσάκι.

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας