Αερόστρωμα Παιδικό Bestway Kiddie

Αερόστρωμα Παιδικό Bestway Kiddie

Bestway
85.0016
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
23,50 €
Με ΦΠΑ

Το αερόστρωμα Bestway Kiddie είναι ένα υπέροχο φορητό, φουσκωτό στρώμα για νέους εξερευνητές.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το αερόστρωμα Bestway Kiddie είναι ένα υπέροχο φορητό, φουσκωτό στρώμα για νέους εξερευνητές. Είτε πρόκειται να μείνουν στο σπίτι της γιαγιάς τους, είτε πάνε κάμπινγκ με τους φίλους τους, είτε ψάχνουν ένα άνετο χώρο στο κήπο για μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, σε κάθε περίπτωση το Bestway Kiddie είναι ένα πολύ εύχρηστο και άνετο στρώμα.

Με ένα φωτεινό ροζ ή ανοιχτό πράσινο σχεδιασμό, αυτό το φουσκωτό κρεβάτι έχει επίσης μια έξυπνα σχεδιασμένη περιοχή drop-down έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή όταν ξεκουράζονται και να μην κινδυνεύουν να γλιστρήσουν εκτός στρώματος ενώ κοιμούνται. Το στρώμα είναι αφαιρούμενο έτσι ώστε το κρεβάτι να μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως παιδότοπος για τα νήπια.

Η τεχνολογία κατασκευής I-Beam καθιστά αυτό το στρώμα αρκετά ανθεκτικό ώστε να είναι εξαιρετικά αδύνατο να τρυπήσει, ενώ η εξαιρετικά μαλακή του επιφάνεια δεν είναι μόνο άνετη, αλλά προσφέρει και μόνωση για να διατηρείται ζεστή. Εξαιρετική για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιλαμβάνει σετ επισκευής υψηλής αντοχής.

Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Άνετη επιφανεια ύπνου
  • Εσωτερικό σύστημα στήριξης I-Beam για μέγιστη σταθερότητα
  • Βυθισμένο κέντρο που προσφέρει ασφάλεια για το παιδί
  • Tο στρώμα ύπνου αφαιρείται
  • Διαστάσεις: 132 x 76 x 20 εκ
  • Βάρος: 1,51 κ.
  • Χρώμα: Πράσινο / Ροζ
  • Κωδικός Προϊόντος: 15308
Είδη Σπιτιού
Ύπνος
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας