Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers
Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers

Αδιάβροχο Mac In A Sac Full Zip Overtrousers

Mac in a Sac
77.0006
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
50,00 €
Με ΦΠΑ

Τα παντελόνια Full Zip είναι ισοδύναμα με ένα αδιάβροχο μπουφάν για τα πόδια σας και προσφέρουν την ίδια εξαιρετική προστασία από τη βροχή, για την οποία φημίζονται τα Mac in a Sac jackets.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Συσκευασμένα, αδιάβροχο κάλυμμα παντελονιού με φερμουάρ για γρήγορη αλλαγή. Είναι ελαφρύ, αναπνέει και 100% αδιάβροχο. Τα Mac in a Sac Full Zip Overtrousers σχεδιάστηκαν για να παρέχουν άμεση προστασία από τη βροχή και τον άνεμο, στα κάτω άκρα του σώματος, όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους. Είναι συσκευασμένα, σε μικρό και πρακτικό σακίδιο, αδιάβροχα παντελόνια και θα αποτελέσουν το βασικό σας σετ για ορεινές πεζοπορίες και κάμπινγκ, για το παράκτιο ψάρεμα όταν έχει άνεμο, το σκάφος, για το μηχανάκι, ή την βόλτα με το ποδήλατο σε μια μέρα με λίγη βροχή.

Τα παντελόνια Full Zip είναι ισοδύναμα με ένα αδιάβροχο μπουφάν για τα πόδια σας και προσφέρουν την ίδια εξαιρετική προστασία από τη βροχή, για την οποία φημίζονται τα Mac in a Sac jackets.

Συσκευάζεται στο δικό του μικρό σακίδιο, το οποίο είναι το τέλειο μέγεθος για να μπαίνει σε τσάντες, σακίδια, κάτω από την σέλα χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Τα συγκεκριμένα παντελόνια της Mac in a Sac είναι εύκολα στην εφαρμογή, καθώς διαθέτουν λάστιχο στη μέση. Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενες γλωττίδες με Velcro ώστε να ασφαλίζουν στο πόδι σας και σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το παντελόνι ανάλογα με το ύψος σας, ή με τη δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε. Διαθέτουν επίσης ελαστική μέση και ραφές καλυμμένες με ταινία.

Ελέγξατε την πρόβλεψη του καιρού και πρέπει να είστε έτοιμοι κατά την πρωινή σας μετακίνηση με μηχανάκι, ή ποδήλατο. Το περπάτημα στο βουνό έχει προγραμματιστεί, αλλά οι συνθήκες δεν φαίνονται τόσο καλές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το Mac in a Sac Overtrousers είναι ιδανικό για ποδηλασία, πεζοπορία και κάμπινγκ, όταν ο καιρός δεν είναι υπέρ σας. Σας παρέχει στην στιγμή αδιάβροχη και αντιανεμική προστασία, όταν τη χρειάζεστε καθώς χωράνε στο μικρό τσαντάκι της Mac in a Sac, ώστε να το αποθηκεύετε, αλλά και να το μεταφέρετε μαζί σας, όπου και όποτε το χρειάζεστε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αδιάβροχο (10,000mm)
  • Διαπνέον (8,000gsm)
  • Αντιανεμικό
  • Ραφές καλυμμένες με ταινία για πλήρη αδιαβροχοποίηση
  • Λάστιχο στη μέση
  • Ρυθμιζόμενα στριφώματα με Velcro
  • Αντανακλαστικές λεπτομέρειες
  • Εσωτερική επίστρωση για πλήρη αδιαβροχοποίηση
  • Δεν περιέχει PFC & PFOA
  • Unisex
  • Διαθέτει μικρό τσαντάκι για εύκολη μεταφορά
  • Διαθέσιμα Μεγέθη: L / XL / XXL
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Black, Navy

Μετρολόγιο

Μέγεθος Περίμετρος Μέσης Απόσταση Μέσης - Φτέρνας
XXS 66 - 71 εκ 102 εκ
XS 71 - 76 εκ 104 εκ
S 76 - 81 εκ 108 εκ
M 84 - 86 εκ 110 εκ
L 92 - 94 εκ 112 εκ
XL 97 - 102 εκ 114 εκ
XXL 107 - 112 εκ 116 εκ
XXXL 117 -  122 εκ 118 εκ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας