Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87
Τεχνητό DUO Deep Feat 87

Τεχνητό DUO Deep Feat 87

DUO
04.0689
Διαθέσιμο
24,00 €
Με ΦΠΑ

Η DUO δημιούργησε το τεχνητό Deep Feat 87 DRF για να στοχεύει σε μεσαίου, έως μεγάλου μεγέθους Πέστροφες ενάντια σε ρέματα. Το συγκεκριμένο τεχνητό είναι επιπλέων Minnow με εκπληκτικές δυνατότητες.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η DUO δημιούργησε το τεχνητό Deep Feat 87 DRF για να στοχεύει σε μεσαίου, έως μεγάλου μεγέθους Πέστροφες ενάντια σε ρέματα. Το συγκεκριμένο τεχνητό είναι επιπλέον Minnow με εκπληκτικές δυνατότητες.

Η άνωση του DUO Deep Feat 87 DRF είναι εγγυημένη, από τη μοναδική σχεδίαση του σώματος, από το οποίο έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε περιττό και κάθε λεπτομέρεια που αυξάνει το βάρος του, έχει αφαιρεθεί. Καταδύεται γρήγορα στο βάθος στόχου χωρίς να χάνει την ισορροπία του ακόμη και κόντρα στο ρεύμα.

Η DUO εξόπλισε το Deep Feat με Μετακινούμενο Σύστημα Κέντρου Βάρους, χρησιμοποιώντας σφαίρα βολφραμίου μαζί με μαγνήτη. Αλλά η μοναδικότητα αυτού του τεχνητού της DUO ξεκινά με το σχήμα του, καθώς είναι ένα πολύπλευρο ψαράκι, με επίπεδες πλευρές, οι οποίες του πρόσθεσαν όγκο. Ως αποτέλεσμα, η DUO κατάφερε να τοποθετήσει μια βαρύτερη σφαίρα βολφραμίου, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη απόσταση βολής. Ο εσωτερικός χώρος για το κινούμενο βάρος έχει γίνει επίπεδος και ίσιος, ώστε να μπορείτε να το κάνετε να καταδυθεί και να αναπαράγει μια κίνηση darting, αν το δουλέψετε σωστά με το καλάμι σας.

Στην κοιλιά του, ο κρίκος δεν είναι σταθερός, αλλά λειτουργεί ως στριφτάρι, για να απορροφά την ένταση της σαλλαγκιάς, αποτρέποντας τη ζημιά στον κρίκο, κατά τη μάχη με δυνατούς θηρευτές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 8,7 εκ
  • Βάρος: 12 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Βύθισμα: 1,0〜1,5 μ
  • Σαλαγκιές: 2 x Νο#6
  • Κρίκοι: 2 x Νο#2.5
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας