Τεχνητό Kendozo Triho Minnow
Τεχνητό Kendozo Triho Minnow
Τεχνητό Kendozo Triho Minnow
Τεχνητό Kendozo Triho Minnow
Τεχνητό Kendozo Triho Minnow
Τεχνητό Kendozo Triho Minnow

Τεχνητό Kendozo Triho Minnow

Kendozo
04.0506
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
12,60 €
Με ΦΠΑ

Το Triho Minnow της Kendozo είναι ένα Minnow Επιφανείας, ολικού μήκους 15 εκ και βάρους 23 γραμμαρίων που θα εκπλήξει με την εξωπραγματικά μακρινή βολή του.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη στον τομέα των σκληρών τεχνητών δολωμάτων από την Kendozo, είναι το Triho Minnow. Ένα Minnow Επιφανείας, ολικού μήκους 15 εκ και βάρους 23 γραμμαρίων που θα εκπλήξει με την εξωπραγματικά μακρινή βολή του, βολή που επιτυγχάνεται χάρη στο συμπαγές σώμα του και τον συνδυασμό σταθερού και πολλαπλού κινούμενου έρματος στο εσωτερικό.

Τα σφαιρίδια βολφραμίου που βρίσκονται στο εσωτερικό του σώματός του κατά την βολή κινούνται προς το πίσω μέρος του τεχνητού, για να βοηθήσουν το τεχνητό να διαγράψει μια μακρινή απόσταση βολής, ενώ όταν έρθει σε επαφή με το νερό και κάνουμε το πρώτο Twitch τα σφαιρίδια μεταφέρονται στο μπροστινό μέρος, δίνοντας κλίση στο τεχνητό και να το καθιστούν έτοιμο για μια ρεαλιστική και νευρική κίνηση.

Το σώμα του τεχνητού διαθέτει εξωτερική επεξεργασία και ψηφιακό φινίρισμα με τεχνολογία laser, χωρίς να παράγει ιδιαίτερα έντονες αντανακλάσεις, για απόδοση ενός φυσικού αποτελέσματος, όπως και τα τρισδιάστατα ρεαλιστικά μάτια. Η γλώσσα του Kendozo Triho Minnow είναι ενισχυμένη και κατασκευασμένη από διάφανο ABS υλικό για να αντέχει σε χτυπήματα στον βυθό, ενώ η κλίση της θα το βυθίσει από 30 έως 90 εκ, χαρακτηριστικό που το κάνουν ιδανικό για θηρευτές που κυνηγούν και στριμώχνουν μικρά αλιεύματα στα ρηχά.

Το Triho Minnow διατίθεται τόσο σε φυσικούς, όσο κι έντονους χρωματισμούς που θα δουλέψουν εξίσου αποδοτικά σε θολά αλλά και διαυγή νερά. Οι σαλαγκές που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι της VMC με αντοχή κατά της διάβρωσης και εξαιρετικές ιδιότητες διάτρησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 15 εκ
  • Βάρος: 23 γρ
  • Βάθος Λειτουργίας: 30 - 90 εκ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Διαθέσιμα Χρώματα: 130, 903, 944, 981, 1026, 1028
Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας