Τεχνητό Megabass Kagelou MD

Τεχνητό Megabass Kagelou MD 125F

Megabass
04.0521
Διαθέσιμο
30,00 €
Με ΦΠΑ

To Kagelou MD 125F έρχεται ως ένα τεχνητό μέσης βύθισης, για να διευρύνει την οικογένεια της σειράς Kagelou, της Megabass.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Kagelou MD 125F έρχεται ως ένα τεχνητό μέσης βύθισης, για να διευρύνει την οικογένεια της σειράς Kagelou, της Megabass.

Ο αρχικός σχεδιασμός της γλώσσας του πραγματοποιήθηκε για να κρατάει τόσο νερό όσο χρειάζεται για να κατεβάζει το τεχνητό στο εύρος ζώνης των έως 80 εκ για να καταφέρει να ξεκλειδώσει τα μεγάλα αρπακτικά που ενεδρεύουν κοντά σε αυτά τα βάθη και να υπάρχει ένα τεχνητό της σειράς, που θα κολυμπάει πιο βαθιά από το Kagelou 124F (βύθισμα έως 20 εκ και 1 χιλιοστό διαφορά στο μήκος).

Στο ψαράκι Megabass Kagelou MD125F έχει αυξηθεί η σταθερότητα ακόμη και ενάντια σε δυνατά ρεύματα και έντονο κυματισμό, χωρίς να ξενερίζει όπως σε ανοιχτά πελαγικά νερά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε ρηχά νερά, με ιδιαίτερα δύσκολο, βραχώδη βυθό.

Το τεχνητό Kagelou είναι εξοπλισμένο με το πατενταρισμένο σύστημα εσωτερικού έρματος LBO II (Linear Bearing Oscillator) για επίτευξη ασυναγώνιστης σταθερότητας και μακρινών πτήσεων κατά την βολή, στοχεύοντας στα ανοιχτά, πελαγικά αρπακτικά που μπορεί να κυνηγούν στην περιοχή. Είναι παράλληλα ένα ιδανικό τεχνητό για Λαβράκια σε εκβολές ποταμών, ή σε περιοχές με έντονα ρέματα.

Mε το εξελιγμένο και πατενταρισμένο σύστημα της Megabass LBO II:

  • Η απόσταση βολής αυξάνεται κατά 20%, (σε σύγκριση με άλλα τεχνητά της Megabass)
  • Άμεση ανταπόκριση κι αντίδραση του τεχνητού κι από τις παραμικρές εντολές του καλαμιού
  • Η κρούση αδράνειας είναι μικρή λόγω του χαμηλού του βάρους

Η τεχνολογία LBOII της Megabass αυξάνει σημαντικά την απόσταση βολής, μειώνοντας κατακόρυφα την τριβή μεταξύ έρματος και τεχνητού, σε σχέση με την μέθοδο κινούμενων σφαιριδίων και προσφέρει επιπλέον σταθερότητα ακόμη και σε αντίθετους ανέμους. Το σύστημα LBO II κινείται στην αντίστοιχη θέση μέσα στο σώμα του τεχνητού δολώματος κατά το δοκούν. Όταν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε βολή, το έρμα βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ από την στιγμή που θα εξαπολυθεί από το καλάμι μας, το έρμα θα κινηθεί προς τα εμπρός, όπου και «κλειδώνει» εκεί, μαγνητιζόμενο από τον σταθερό μαγνήτη που βρίσκεται τοποθετημένος στο μπροστινό μέρος της διαδρομής, δίνοντας στο τεχνητό την ιδανική κλίση κι εξασφαλίζοντας την πλήρως ρεαλιστική του κίνηση και δράση από την πρώτη κιόλας περιστροφή της μανιβέλας.

Εν κατακλείδι το Kagelou MD 125F είναι ένα Lipless τεχνητό μέσης βύθισης το οποίο παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση ψαρέματος ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 12,5 εκ
  • Βάρος: 21 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Βάθος: έως 80 εκ
  • Σαλλαγκιές: 3 x No. 4
Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας