Κλωστές Δεσίματος Καλαμιών Skeletor Works

Κλωστές Δεσίματος Καλαμιών Skeletor Works

Skeletor Works
22.0206
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
6,70 €
Με ΦΠΑ

Οι κλωστές για δέσιμο οδηγών της Skeletor, θα ξεχωρίσουν από το πρώτα κιόλας δέσιμο το οποίο θα πραγματοποιήσετε. Οι γνώστες του τομέα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα των κλωστών στις Skeletor Works σε όλα της τα μοντέλα. 

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι Ιαπωνικές εταιρείες είναι συνυφασμένες στην συνείδηση του αλιευτικού κοινού, ως εταιρίες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη υλικών και εξαρτημάτων υψηλής αξιοπιστίας, λειτουργικότητας, μελετημένα από την αρχή ως το τέλος, σε κάθε τους λεπτομέρεια. Μια εταιρία που μας προσφέρει εξαιρετικά ποιοτικά εργαλεία στον τομέα της κατασκευής και επισκευής καλαμιών (Rod Building) είναι η Skeletor Works.

Οι κλωστές για δέσιμο οδηγών της Skeletor, θα ξεχωρίσουν από το πρώτα κιόλας δέσιμο το οποίο θα πραγματοποιήσετε. Οι γνώστες του τομέα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα των κλωστών στις Skeletor Works σε όλα της τα μοντέλα. Ενδεικτικό της έμφασης στη λεπτομέρεια που δίνεται από την Skeletor Works είναι η υιοθέτηση της εναλλαγής του χρώματος της ετικέτας στο κάθε της μοντέλο, γεγονός που μας βοηθάει στην επιλογή από την συλλογή και τακτοποίησης της με τις μπομπίνες κλωστών μας.

Σειρά Metallic Thread

H Metallic Thread είναι η σειρά κλωστών με μεταλλικό φινίρισμα, για να συνδυάζεται το δέσιμο με την διακόσμηση, σε επιλεγμένα σημεία του καλαμιού. Είναι ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα νήματα της εταιρείας με μεγάλη αντοχή. Είναι κλωστή, με μεταλλική πολυεστερική μεμβράνη ίδιου χρώματος, τυλιγμένη γύρω από τον πολυεστερικό πυρήνα του νήματος. Η Metallic Thread της Skeletor Works σημαίνεται με ροζ ετικέτα. Διατίθεται σε διάμετρο D/30 και μήκος ανά μπομπίνα 100μ.

Σειρά Bright Thread

H Bright Thread είναι η βασική κλωστή δεσίματος με εξαιρετική υψηλή αντοχή, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο ως πρώτη ύλη και με σχεδόν μηδενικά υπολείμματα σε χνούδι κατά το τύλιγμα. Το χρώμα προστίθεται μετά την επίστρωση, καθώς η πρώτη ύλη κατασκευής είναι διάφανη. H Bright Thread σημαίνεται με πράσινη ετικέτα. Διατίθεται σε διάμετρο D/30 και μήκος ανά μπομπίνα 100μ.

Κωδικός Τύπος Μήκος Χρώματα
99.47.99.0* Japan Bright 100 μ Κόκκινο, Μαύρο
99.47.99.1* Japan Metallic 100 μ Κόκκινο, Μπλε, Ασημί
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας