Μονωτική Ταινία Βινυλίου 3M Temflex
Μονωτική Ταινία Βινυλίου 3M Temflex
Μονωτική Ταινία Βινυλίου 3M Temflex
Μονωτική Ταινία Βινυλίου 3M Temflex

Μονωτική Ταινία Βινυλίου 3M Temflex

3M
61.0173
Διαθέσιμη
2,20 €
Με ΦΠΑ

Η 3M™ Temflex™ Ηλεκτρολογική Ταινία Βινυλίου πάχους 0,15 mm, προσφέρει καλή αντοχή στην τριβή, στα οξέα, στα αλκάλια και στις διάφορες καιρικές συνθήκες – συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός. 

Μοντέλο
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η 3M™ Temflex™ Ηλεκτρολογική Ταινία Βινυλίου πάχους 0,15 mm, προσφέρει καλή αντοχή στην τριβή, στα οξέα, στα αλκάλια και στις διάφορες καιρικές συνθήκες – συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός.  Αυτή η επαγγελματικής ποιότητας ηλεκτρολογική ταινία PVC είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Χρησιμοποιήστε ηλεκτρομονωτική ταινία βινυλίου 3M™ Temflex™ για κύρια μόνωση συρμάτων και καλωδίων (χαμηλής τάσης), επισκευές και ενώσεις. Αυτή η ταινία επαγγελματικής ποιότητας παρέχει βελτιωμένη απόδοση.

Η Μονωτική ταινία Temflex είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις. Η έκδοση 1500 είναι κλασική μονωτική ταινία γενικής χρήσης που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή. Η έκδοση 165 διαθέτει επιβραδυντικό φλόγας και μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες μέχρι και 90°C.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πλάτος: 19 χιλ
  • Μήκος : 20 μ
  • Πάχος: 0,15 χιλ
21 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας