Ιμάντες Ασφαλείας Life-Link

Ιμάντες Ασφαλείας Life-Link

Lalizas
64.0069
Διαθέσιμο
20,50 €
Με ΦΠΑ

Οι ιμάντες ασφαλείας διατίθενται σε σε τέσσερις τύπους (Μονός / Διπλός / Διπλός ελαστικός & Τριπλός) και είναι όλοι εγκεκριμένοι σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 12401:2009.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι ιμάντες ασφαλείας διατίθενται σε σε τέσσερις τύπους (Μονός / Διπλός / Διπλός ελαστικός & Τριπλός) και είναι όλοι εγκεκριμένοι σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 12401:2009.

Ο γάντζος που φέρουν ασφαλίζεται διπλά, χωρίς να αφήνει περιθώρια για κάποιο απρόσμενο άνοιγμά του, ενώ για την όλη χρήση του χρειάζονται μόνο δύο απλές κινήσεις του ενός χεριού.

Ο γάντζος έχει επίσης εγκριθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 9227 & ISO 12401.

Κωδικός Περιγραφή Τύπος Μήκος
71147 Ιμάντας Ασφαλείας Life-Link Μονός 150 εκ
71148 Ιμάντας Ασφαλείας Life-Link Διπλός 185 εκ
71150 Ιμάντας Ασφαλείας Life-Link Διπλός & Ελαστικός 100 - 180 εκ
71149 Ιμάντας Ασφαλείας Life-Link Τριπλός 200 εκ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας