Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi
Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi

Καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi

Jatsui
03.0398
Χωρίς απόθεμα
9,50 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi Normal Type έχουν σχεδιαστεί από την Ιταλική εταιρεία για το ψάρεμα καλαμαριών στη Μεσόγειο και απευθύνονται στους ψαράδες που αναζητούν τεχνητά προσιτής τιμής.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι καλαμαριέρες Jatsui Sea Egi Normal Type έχουν σχεδιαστεί από την Ιταλική εταιρεία για το ψάρεμα καλαμαριών στη Μεσόγειο και απευθύνονται στους ψαράδες που αναζητούν τεχνητά προσιτής τιμής. Οι καλαμαριέρες Jatsui ενσωματώνουν όλα τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται σήμερα για το ψάρεμα Eging. Το μοντέλο Sea Egi Normal Type έχουν σχεδιαστεί για να ψαρεύουν καλαμάρια τόσο από την ακτή, όσο και από το σκάφος.

Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας και εγγυώνται την προσέλκυση του καλαμαριού αλλά και την αντοχή του τεχνητού για πολλά ψαρέματα. Διαθέτει αεροδυναμικό προφίλ, που δίνει στην καλαμαριέρα μεγάλη απόσταση βολής και κίνηση σαν μια φυσική, ζωντανή γαρίδα.

Η Jatsui Sea Egi Normal Type είναι διαθέσιμη σε μέγεθος 3,0 και βυθίζεται στα διαφορετικά επίπεδα της στήλης νερού με ρυθμό 5,5 δευτερόλεπτα το κάθε μέτρο. Το εξωτερικό βαρίδι έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με λεπίδα σπαθιού που κόβει το νερό και εγγυάται τη γρήγορη βύθιση. Η καλαμαριέρα Jatsui Sea Egi είναι ικανή να φτάσει σε σημαντικές αποστάσεις, χάρη στον σχεδιασμό ισορροπίας του σώματός της.

Τόσο κατά τη φάση της βύθισης όσο και όταν εκτελούμε χτυπήματα με το καλάμι μας, η Jatsui Sea Egi θα διατηρήσει την ισορροπία και την ήρεμη κίνησή της.

Με διπλά ανοξείδωτα αγκίστρια, οι καμαλαρολόγοι Jatsui είναι ένας σύμμαχος που δεν θα σας απογοητεύσει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 10,5 εκ
  • Βάρος: 14,5 γρ
  • Κατηγορία: Βυθιζόμενη
  • Μέγεθος: 3.0
  • Ταχύτητα Βύθισης: 5,5 δευτερόλεπτα το κάθε μέτρο
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
Βάρος Καλαμαριέρας
00006.13,1 - 16 γρ
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας