Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish
Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish

Καλαμαριέρες Jatsui Deep Egi Saury Fish

Jatsui
03.0357
Διαθέσιμο
9,50 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαρολόγοι Jatsui Deep Egi, διαθέτουν γυαλιστερό, ελαφρώς ανάγλυφο στην αφή ύφασμα, το οποίο παρομοιάζει τα φυσικά λέπια και περιλαμβάνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε σε μια αποτελεσματική καλαμαριέρα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιταλική εταιρία Jatsui, έχει σχεδιαστεί πολλές και διαφορετικές καλαμαριέρες για τα νερά της Μεσογείου και απευθύνεται στους φίλους της τεχνικής που περιστασιακά αγοράζουν και οικονομικές καλαμαριέρες. Οι καλαμαρολόγοι Jatsui Deep Egi, διαθέτουν γυαλιστερό, ελαφρώς ανάγλυφο στην αφή ύφασμα, το οποίο παρομοιάζει τα φυσικά λέπια και περιλαμβάνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε σε μια αποτελεσματική καλαμαριέρα.

Μόλις όμως τις εκθέσετε σε φωτισμό UV, η πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει η Ιταλική εταιρία για την κατασκευή τους, θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας. Το σώμα των Deep Egi, είναι καλυμμένο με ύφασμα το οποίο περιέχει στη σύνθεσή του ίνες οι οποίες φωσφορίζουν. Έτσι το εφέ του φωσφόρου γίνεται πιο έντονο και διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, όλα τα χρώματα διαθέτουν φινίρισμα το οποίο ονομάζεται Natural Simulation, καθώς το ύφασμά τους περιέχει χρωματιστές ίνες οι οποίες υπάρχουν στη φύση.

Άλλα δύο χαρακτηριστικά της καλαμαριέρας Jatsui Deep Egi είναι το μεγάλο, γεμάτο, απόλυτα φυσικό, 3D μάτι και το εξωτερικό, πεπλατυσμένο βαρύδι. Ο σχεδιασμός του σώματος, έχει γίνει με 3D τεχνολογία, για επίτευξη της ιδανικής ισορροπίας, με αποτέλεσμα την επίτευξη μακρινών βολών.

Τέλος η Jatsui εξόπλισε τις Deep Egi με διπλή σειρά από αγκίστρια της Owner, για να εξαλείψετε το ρίσκο της απαγκίστρωσης.

Το σχήμα της είναι πολύ κοντά σε αυτό της ζωντανής γαρίδας και το ύφασμα τις επιτρέπει να γλιστρούν εύκολα και απόλυτα φυσικά μέσα στο νερό. Το υδροδυναμικό της σχήμα επιτρέπει στην καλαμαριέρα να κινείται με κινήσεις darting, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Είναι διαθέσιμες σε μέγεθος #3,0 και η βύθισή τους, σας επιτρέπει να ερευνήσετε διαφορετικά στρώματα της υδάτινης στήλης, όταν τα καλαμάρια δείχνουν ανήσυχα και χωρίς ενδιαφέρον.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Καλαμαριέρας: 3,0
  • Μήκος: 10,5 εκ
  • Βάρος: 14,5 γρ
  • Ταχύτητα Βύθισης: 5,5 δευτερόλεπτα / μέτρο

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
00019.10,1 - 12 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00006.13,1 - 16 γρ
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας