Φακός Nitecore Tip

Φακός Nitecore Tip

Nitecore
23.0103
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
45,90 €
Με ΦΠΑ

Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός μπρελόκ, Nitecore TIP (Έκδοση 2017) διαθέτει το στιβαρό κλιπ πολλαπλών χρήσεων και τις λειτουργίες "Καθημερινής Χρήσης" και "Συνεχούς Ενεργοποίησης".

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός μπρελόκ, Nitecore TIP διαθέτει το στιβαρό κλιπ πολλαπλών χρήσεων, τις λειτουργίες Καθημερινής Χρήσης και Συνεχούς Ενεργοποίησης.

Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, φιλικό προς τον χρήστη, με πολύ χαμηλή κατανάλωση (<5uA) και αυτονομία στην Κατάσταση Αναμονής, μέχρι και ένα έτος.

Μικρός σε διαστάσεις (6,08 εκ x 2,45 εκ x 1,38 εκ), με χαμηλό βάρος (23 γρ), αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρός, με μέγιστη ισχύ 360 Lumens. Το πολυχρηστικό κλιπ που τον συνοδεύει, του επιτρέπει να χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές. Προστατεύει τους διακόπτες και αποτρέπει ατυχή ενεργοποίηση. Προστατεύει επίσης την θήρα USB από σκόνη και νερό.

Το εξωτερικό περίβλημα του φακού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με σκληρή ανοδίωση στρατιωτικών προδιαγραφών. Διαθέτει δύο προγράμματα λειτουργίας: την "Καθημερινή Λειτουργία" και την "Λειτουργία Συνεχούς Ενεργοποίησης".

Στην "Καθημερινή Λειτουργία" ο φακός Nitecore Tip θα σβήσει αυτόματα μετά από 30 δευτερόλεπτα, χωρίς καμία παρέμβαση. Αυτό είναι βολικό για φωτισμό μικρής διάρκειας, καθώς προλαμβάνει απώλεια ισχύος από ατυχή ενεργοποίηση. Στην "Λειτουργία Συνεχούς Ενεργοποίησης" ο φακός παραμένει συνεχώς αναμμένος.

Διαθέτει άμεση πρόσβαση στην πολύ ισχυρή ένταση και συνολικά τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας "Turbo-High-Mid-Low". Η τεχνολογία ATR ρυθμίζει την ισχύ εκπομπής σύμφωνα με την θερμοκρασία λειτουργίας. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 500mAh παρέχει λειτουργία έως και 46 ώρες.

Ο φακός χειρός Nitecore TIP φορτίζει μέσω USB και διαθέτει ενδεικτική λυχνία η οποία σας ενημερώνει για τη διαδικασία της φόρτισης με κόκκινο χρώμα και για την ολοκλήρωση της με πράσινο χρώμα.

Διατίθεται επίσης το μοντέλο Nitecore TIP Tropical, με εξωτερικό μεταλλικό περίβλημα κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι που η επιφάνια του είναι φινιρισμένη με επίστρωση Τιτανίου με την μέθοδο PVD, κάτι που το καθιστά κομψό, λαμπερό και ξεχωριστό.

Λειτουργίες & Αυτονομία

Λειτουργία Φωτεινότητα Διάρκεια Μπαταρίας
Turbo 360 lumens 30 λεπτά
High  150 lumens  1 ώρα 30 λεπτά
Mid 35 lumens  6 ώρες 30 λεπτά
Low 1 lumen  46 ώρες

Μέγιστη Ισχύ 360 Lumens
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης 74 μέτρα
Μέγιστη Ένταση Δέσμης 1400 κεριά
Διάρκεια Λειτουργίας 46 ώρες / 1,91 ημέρες
Τύπος LED CREE XP-G2 S3 LED
Ανακλαστήρας OP
Μπαταρία Ενσωματωμένη Επαναφορτιζόμενη Li-ion
Ειδικές Φωτεινότητες -
Χρώμα Δέσμης Λευκός φωτσιμός
Μήκος  60,8 χιλ
Πλάτος 24,5 χιλ
Ύψος 13,8 χιλ
Βάρος  23,5 γραμμάρια (32 γραμμάρια το μοντέλο Tropical)
Χαρακτηριστικά  Επαναφορτιζόμενος
Δραστηριότητες  Εξοπλισμός, Outdoor, Camping

Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του TIP

Η συσκευασία ΔΕΝ περιλαμβάνει το καλώδιο USB.

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας