Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki
Φακός Led Nitecore Tiki

Φακός Led Nitecore Tiki

Nitecore
23.0121
Διαθέσιμο
27,90 €
Με ΦΠΑ

Μικρός φακός για τα κλειδιά νέας σχεδίασης, εξαιρετικά ελαφρύς (10 γρ), επαναφορτιζόμενος μέσω θύρας USB, και πολύ ισχυρός (300 Lumens). Διαθέει 3 διαφορετικές πηγές φωτισμού.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρός φακός για τα κλειδιά νέας σχεδίασης, εξαιρετικά ελαφρύς , επαναφορτιζόμενος μέσω θύρας USB, και πολύ ισχυρός (300 Lumens). Διαθέει 3 διαφορετικές πηγές φωτισμού.

Κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά (PC V0) που χρησιμοποιούνται κυρίως στην αεροναυπηγική βιομηχανία και την βιομηχανία ηλεκτρονικών, ο φακός Nitecore Tiki εξασφαλίζει άνετο και σταθερό κράτημα και λειτουργεί ως ένα πολύ μικρό και ελαφρύ φουτουριστικό γκάτζετ. Επίσης, έχει περίβλημα στην κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει εξαιρετική διάχυση της θερμοκρασίας.

Ο φακός Led Nitecore Tiki ενσωματώνει ένα κεντρικό LED OSRAM P8 με έναν ολοκληρωμένο ανακλαστήρα που εκπέμπει μία ομοιόμορφη και απαλή δέσμη φωτεινότητας 300 Lumens. Επίσης διαθέτει από δύο βοηθητικά LED ως εξής:

  • LED υψηλού CRi - έχει την δυνατότητα να αποκαλύπτει το πραγματικό χρώμα των αντικειμένων που φωτίζει και είναι ιδανικό για φωτισμό σε κοντινή απόσταση όπως για παράδειγμα στο κάμπινγκ ή το νυχτερινό διάβασμα. Το CRi είναι μία ποσοτική μέτρηση της ικανότητας μία πηγής φωτισμού να αποκαλύπτει τα χρώματα διαφόρων αντικειμένων με πιστότητα σε σύγκριση με το φυσικό ημερήσιο φως. Το εύρος των τιμών του CRi κυμαίνεται από 0-100. Όσο μεγαλύτερες γίνονται οι τιμές, τόσο πιο ικανό είναι το φως να αποκαλύψει το πραγματικό χρώμα των αντικειμένων. Ο φακός Nitecore Tiki είναι εφοδιασμένος με ένα βοηθητικό LED υψηλού CRI (Μεγαλύτερου ή ίσου με 90), που παράγει μία θερμή και απαλή δέσμη που μοιάζει το φυσικό φως του ήλιου και δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα ενώ παράλληλα μειώνει την ένταση των ματιών.
  • Υπεριώδες LED (500mW, 365nm) - Έχει την δυνατότητα να διεγείρει τον φθορισμό σε αντικείμενα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής  πλαστών χαρτονομισμάτων και πλαστών εγγράφων, ως ελεγκτής φθοριζόντων χημικών, ως ενεργοποιητής φωσφοριζόντων υλικών ή ως φως που ελκύει έντομα.

Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος, πατήστε και κρατήστε πατημένο τον διακόπτη και θα μεταβείτε άμεσα στο πιο ισχυρό επίπεδο φωτισμού του κύριου LED. Όταν ο φακός είναι απενεργοποιημένος, με διπλό πάτημα του διακόπτη το κεντρικό LED ανάβει στον πιο χαμηλό φωτισμό. Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, παρατεταμένο πάτημα του διακόπτη και ο φακός απενεργοποιείται. Όταν ο φακός είναι ενεργοποιημένος, σύντομα πατήματα του διακόπτη αλλάζουν την ένταση φωτισμού με την σειρά "Πολύ Χαμηλό-Χαμηλό-Μεσαίο-Turbo". Ο σχεδιασμός για ενεργοποίηση με διπλό πάτημα του διακόπτη, προστατεύει αποτελεσματικά από ατυχή ενεργοποίηση.

Ο χειρισμός είναι εύκολος και όλες οι λειτουργίες επιτυγχάνονται με την χρήση ενός κεντρικού διακόπτη. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με τα 130mAh έχει συγκρίσιμη απόδοση με μία Αλκαλική μπαταρία μεγέθους ΑΑΑ. Κατά την διάρκεια της φόρτισης η μπλε ενδεικτική λυχνία φόρτισης που βρίσκεται κάτω από τον διακόπτη θα είναι μόνιμα αναμμένη. Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, η μπλε ενδεικτική λυχνία φόρτισης σβήνει.

Ο φακός διαθέτει πολλαπλές ασφαλιστικές δικλίδες:

  • Προστασία από υπερβολική φόρτιση
  • Προστασία από υπερβολική αποφόρτιση
  • Προστασία από βραχυκύκλωμα

Διαθέτει την ειδική λειτουργία να μένει ενεργοποιημένος κατά την διάρκεια της φόρτισης. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει τον φακό σε φαναράκι χρησιμοποιώντας το προαιρετικό αξεσουάρ της Nitecore.

Ο οπίσθιος ενσωματωμένος δακτύλιος είναι συμπαγής και ανθεκτικός, ικανός να αντέξει βάρος έως και 30κιλά !

Έχει πολύ μικρό βάρος μόλις 10 γραμμαρίων και είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις με μήκος: 5,5 εκ και διάμετρο κεφαλής 14,7χιλ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ενσωματώνει ένα κεντρικό LED OSRAM P8 με μέγιστη ισχύ δέσμης τα 300 Lumens
  • Eνσωματώνει ένα βοηθητικό λευκό LED υψηλού CRi (Ίσο ή πάνω από 90, Θερμοκρασίας 4500Κ) και ένα βοηθητικό υπεριώδες (UV) LED (με ισχύ 500mW και μήκος κύματος: 365nm)
  • Το κεντρικό λευκό LED διαθέτει ολοκληρωμένο ανακλαστήρα για ομοιόμορφη και απαλή δέσμη
  • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.
  • Ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης για μπαταρίες ιόντων λιθίου με θύρα Micro USB
  • Εξελιγμένη τεχνολογία διακοπής του ρεύματος (APC) με μία πολύ μικρή ποσότητα ρεύματος παρασιτικής αποφόρτισης
  • Περιβάλλον λειτουργίας για χρήση με το ένα χέρι που ελέγχει τρεις (3) διαφορετικές φωτεινές πηγές με ένα μόνο διακόπτη
  • Η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με εξαιρετική ικανότητα διάχυσης της θερμοκρασίας
  • Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά (PC V0)
  • Είναι βαθμονομημένος σύμφωνα με IP66
  • Είναι ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος

Λειτουργία

Φωτεινότητα Διάρκεια Λειτουργίας Μέγιστη Απόσταση Δέσμης Μέγιστη Ένταση Δέσμης
High 300 Lumens 30 λεπτά 71 μ 1260 cd
Mid 60 Lumens 1 ώρα 31 μ 250 cd
Low 15 Lumens 4 ώρες 15 μ 60 cd
Ultra Low 1 Lumens 40 ώρες 4 μ 4 cd
UV 500 mW 45 λεπτά - -
Aux White (Constant-on) 22 Lumens 1 ώρα & 30 λεπτά - -
Aux White (Warning Flashlight) 22 Lumens 20 ώρες - -

Μέγιστη Ισχύ 300 Lumens
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης 71 μέτρα
Μέγιστη Ένταση Δέσμης 1260 κεριά
Διάρκεια Λειτουργίας 40 ώρες / 1,6 μέρες
Τύπος LED OSRAM P8 LED
Μπαταρία Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου
Ειδικές Φωτεινότητες Υπεριώδες (UV) φωτισμός
Χρώμα Δέσμης Λευκό φως
Μήκος  55 χιλ
Διάμετρος Κεφαλής 14,7 χιλ
Βάρος  12 γραμμάρια
Χαρακτηριστικά  Επαναφορτιζόμενος
Δραστηριότητες  Εξωτερικές δραστηριότητες, Καμπινκ, Φωτισμός CRi

Κατεβάστε το Εγχειρίδιο Χρήσης του TIKI.

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας