Παγούρι Cressi H2O Octopus

Μπουκάλι Νερού Cressi H2O Frosted

Cressi Sub
86.0107
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
18,00 €
Με ΦΠΑ

Το μπουκάλι Νερού Cressi H2O Frosted, ανοίγει εύκολα, με το ένα χέρι και έχει σχεδιαστεί, για όσους έχουν μια ενεργητική ζωή, αγαπούν τις σωματικές δραστηριότητες και περνούν πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το μπουκάλι Νερού Cressi H2O Frosted, ανοίγει εύκολα, με το ένα χέρι και έχει σχεδιαστεί, για όσους έχουν μια ενεργητική ζωή, αγαπούν τις σωματικές δραστηριότητες και περνούν πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Είστε παθιασμένοι με την ποδηλασία, το τρέξιμο, την πεζοπορία, ή την αναρρίχηση; Περνάτε πολύ χρόνο στην παραλία, ή το γυμναστήριο; Με το μπουκάλι της Cressi, θα είστε πάντα ενυδατωμένοι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για νερό, ή για τα αγαπημένα σας ενεργειακά ποτά.

Ο κομψός σχεδιασμός του μπουκαλιού CressiH2OFrosted, διατηρεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το νερό, στην επιθυμητή θερμοκρασία, καθώς διαθέτει τοίχωμα με διπλή μόνωση. Είναι κατασκευασμένο από Tritan και δεν περιέχει BPA. Το BPA χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό πλαστικών και τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πως καλό είναι να το αποφεύγουμε. Το υλικό Τritan, δεν απελευθερώνει BPA και συνεπώς γίνεται «φιλικό» όχι μόνο προς εμάς αλλά και προς το περιβάλλον. Άλλο ένα στοιχείο που κάνει το Τritan ιδανικό για την κατασκευή πλαστικών, επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών είναι η αντοχή του στην κρούση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα πολύ ασφαλές. Τα παγούρια από Tritan μοιάζουν σε καθαρότητα με τα γυάλινα, αλλά είναι ανθεκτικά στις πτώσεις και τις κακουχίες και αντέχουν πολύ περισσότερο στο χρόνο. Επίσης δεν θρυμματίζονται, αν τελικά καταφέρετε να το σπάσετε.

Το να πίνει κανείς από ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι από Tritan, είναι ένα μικρό βήμα που μπορεί να κάνει ο καθένας μας για την προστασία αυτού του πλανήτη.

Προτείνεται να ΜΗΝ το πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. Συνιστούμε να πλένετε το μπουκάλι νερού Cressi σε ζεστό νερό με μια σταγόνα ουδέτερου απορρυπαντικού πιάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός Προϊόντος: XVA670625 (Μαύρο), XVA670626 (Μπλε) 
  • Χωρητικότητα
  • Μοντέλο: Χταπόδι
  • Πολύ απαλό στην αφή
  • Αντέχει σε πτώσεις και χρυπήματα
  • Κατασκευασμένο από υλικό Tritan
  • Δεν περιέχει BPA
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας