• -20%
Φουσκωτό Βαρκάκι Soft Line της Arimar

Φουσκωτό Arimar Soft Line

Arimar
62.0042
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
612,00 € 765,00 € -20%
Με ΦΠΑ

Το μοντέλο Soft Line είναι το πιο αναγνωρισμένο ανάμεσα στα αναδιπλούμενα φουσκωτά σκάφη, χάρη στον φουσκωτό πάτο υψηλής αντοχής.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα αναδιπλούμενα φουσκωτά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά διαθέτοντας θερμομονωμένους σωλήνες από διπλό PVC 1110 DTEX, προσφέροντας, έτσι, ένα προϊόν με εγγυημένη ανθεκτικότητα.

Λόγω του σχεδιασμού τους, καταλαμβάνουν λίγο χώρο πάνω στο σκάφος και παράλληλα αποθηκεύονται εύκολα σε τσάντα μεταφοράς, μόλις ξεφουσκωθούν.

Είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον αναζητά ένα μικρό και εύχρηστο φουσκωτό σκάφος με κορυφαία άνεση παραμένοντας ασφαλής εν πλω πάντα με την αξιοπιστία της Arimar.

Το μοντέλο Soft Line είναι το πιο αναγνωρισμένο ανάμεσα στα αναδιπλούμενα φουσκωτά σκάφη, χάρη στον φουσκωτό πάτο υψηλής αντοχής.

Η φουσκωτή γάστρα με το παραδοσιακό σχήμα V, προσφέρει εύκολο χειρισμό, σταθερά στηρίγματα και εξαιρετική άνεση χάρη στον φουσκωτό πάτο. Όλα τα μοντέλα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν.

Επιπλέον, τα φουσκωτά Soft Line, είναι ιδιαιτέρως πιο ελαφριά σε σχέση με τα αντίστοιχα της αγοράς, χαρακτηριστικό που τα καθιστά πιο εύκολα στη χρήση.

Διαθέτουν εύκολο χειρισμό στη θάλασσα ακόμη και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω του εξαιρετικού σχεδιασμού τους. Η τεχνολογία “Easy System” που χρησιμοποιεί η Arimar επιτρέπει την αναδίπλωση σκαφών όλων των μεγεθών, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείται ο πάτος, κάνοντας έτσι πολύ πιο εύκολη την αποσυναρμολόγηση.

Στον Βασικό Εξοπλισμό περιλαμβάνονται: Kit Επισκευής, Ζεύγος Kουπιά, Αντλία Αέρα, Ξύλινο Παγκάκι.

Κατεβάστε εδώ το εγχειρίδιο του προϊόντος για το Soft Line 210 & 240.

Κατεβάστε εδώ το εγχειρίδιο του προϊόντος για το Soft Line 270.

Κωδικός

501421

501422

501423

Μοντέλο

Soft Line 210

Soft Line 240

Soft Line 270

Δάπεδο

Φουσκωτό

Φουσκωτό

Φουσκωτό

Αριθμός Επιβατών

2

3

3+1

Μέγιστη ιπποδύναμη (HP)

5

6

10

Άξονας Μηχανής

S

S

S

Εξωτερικές διαστάσεις

210 x 155 εκ

240 x 160 εκ

270 x 160 εκ

Εσωτερικές διαστάσεις

127,5 x 75 εκ

154 x 80 εκ

170 x 76 εκ

Διάμετρος Αεροθαλάμων

40 εκ

40 εκ

42 εκ

Αριθμός Αεροθαλάμων

3+1+1

3+1+1

3+1+1

Βάρος (Καθαρό*)

22 κιλά

25 κιλά

28,5 κιλά

*Χωρίς εξοπλισμό

Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας