Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2
Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2
Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2
Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2
Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2
Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2

Φουσκωτό Ρυμουλκούμενο Παιχνίδι Sportsstuff Hot Dog 2

Sportsstuff
89.0081
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
120,00 €
Με ΦΠΑ

Το Hot Dog 2 Towable της Sportsstuff είναι η επιτομή της τέλειας μέρας στην παραλία. Οι οικογένειες και τα παιδιά λατρεύουν την παιχνιδιάρικη φύση αυτού του ρυμουλκούμενου φουσκωτού, εμπνευσμένο κατευθείαν από το μπάρμπεκιου.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Hot Dog 2 Towable της Sportsstuff είναι η επιτομή της τέλειας μέρας στην παραλία. Οι οικογένειες και τα παιδιά λατρεύουν την παιχνιδιάρικη φύση αυτού του ρυμουλκούμενου φουσκωτού, εμπνευσμένο κατευθείαν από το μπάρμπεκιου. Ναι, φαίνεται απίστευτα νόστιμο με αυτή την κλασική όψη χοτ-ντογκ. Ωστόσο, είναι ένα σοβαρό και ασφαλές, ρυμουλκούμενο παιχνίδι.

Αυτός ο ρυμουλκούμενος, φουσκωτός σωλήνας Sportsstuff Hot Dog 2 έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός υψηλής ποιότητας φουσκωτού παιχνιδιού. Το Hot Dog 2 είναι εξοπλισμένο, με άνετες λαβές, τυλιγμένες από νάιλον και προστατευτικά αρθρώσεων από νεοπρένιο. Τρεις αεροθάλαμοι βινιλίου, περικλείονται πλήρως από ένα διπλό ραμμένο κάλυμμα από νάιλον 840 denier.

Υπάρχει επίσης ένα σημείο ρυμούλκησης Kwik-Connect και πατενταρισμένες βαλβίδες ασφαλείας υψηλής ταχύτητας για μεγαλύτερη ευκολία. Το Sportstuff Hot Dog 2 Towable έχει σχεδιαστεί για να αντέχει χρόνια διασκέδασης. Ανεβείτε στο σκάφος και δείτε πώς είναι να οδηγείτε μια εκδοχή του αγαπημένου σας σνακ σε φυσικό μέγεθος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πλήρως καλυμμένο: Ολόκληρος ο σωλήνας καλύπτεται με διπλό ραμμένο νάιλον για να εξασφαλίσει άνεση και χρόνια χρήσης
  • Κύστη PVC βαρέως διαμετρήματος με συγκολλημένες ραφές RF
  • Χειρολαβές με επένδυση: Οι αντιολισθητικές λαβές παρέχουν άνεση και σταθερότητα
  • Kwik-Connect: Το μοναδικό στο είδος του σύστημα ρυμούλκησης σάς επιτρέπει να συνδέσετε γρήγορα και εύκολα το φουσκωτό σας στο σχοινί
  • 1-2 αναβάτες για βαρκάδα και θαλάσσια σπορ
  • Βαλβίδα ασφαλείας υψηλής ταχύτητας
  • Εντυπωσιακά γραφικά Hot Dog
  • Διαστάσεις ξεφουσκωμένο: Μήκος 193 εκ (76 in) x Πλάτος 111 εκ (44 in)
  • Σημείο ρυμούλκησης: Kwik Connect
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας