Παιδική Μάσκα Cressi Baron Junior Full Face

Παιδική Μάσκα Cressi Baron Junior Full Face

Cressi Sub
38.0093
Διαθέσιμη
44,90 €
Με ΦΠΑ

Η Cressi Baron Junior είναι μια μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο και προορίζεται για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 7 και 12 ετών.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Cressi Baron Junior είναι μια μάσκα που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο και προορίζεται για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 7 και 12 ετών.

Σχεδιασμένη με υλικά και τεχνολογία εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Με την Cressi Baron Junior, οι μικροί φίλοι της θάλασσας μπορούν να εξερευνούν τον υποβρύχιο κόσμο, αναπνέοντας φυσικά από τη μύτη και το στόμα, χωρίς προσπάθεια και με ασφάλεια.

Το οπτικό πεδίο της μάσκας Baron είναι 30% μεγαλύτερο από τις κανονικές μάσκες full face.

Το νέο διάφραγμα που διαθέτουν εσωτερικά, εξαλείφει εντελώς το φαινόμενο του θαμπώματος. Διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας για την αποβολή του νερού.

Ο αναπνευστήρας διαθέτει ένα ειδικό σύστημα που εμποδίζει την είσοδο του νερού.

  • Ο αναπνευστήρας είναι τοποθετημένος στο πλάι, με σύστημα που εμποδίζει την είσοδο νερού λόγω κυμάτων, ή κατά την κατάδυση.
  • Η στεγανότητα της μάσκας Baron διασφαλίζεται από τρεις μεγάλες βαλβίδες ασφαλείας, οι οποίες δρουν μόνο εάν εισέλθει νερό στη ζώνη όρασης ή στη ζώνη αναπνοής
  • Η κυκλοφορία αέρα στο Baron είναι σαφώς ανώτερη από οποιασδήποτε άλλη μάσκα full face της αγοράς, προσφέροντας κρυστάλλινη επαφή με τον βυθό
  • Φυσική αναπνοή από τη μύτη και το στόμα
  • Μεγαλύτερο οπτικό πεδίο
  • Χωρίς θάμπωμα
  • Με βαλβίδες ασφαλείας για την αποβολή του νερού
  • Παρέχει άνεση για παρατεταμένη χρήση
  • Αναπνευστήρας που εμποδίζει την είσοδο του νερού
Κωδικός Μέγεθος Χρώμα
XDT0360040 XS/S Διαφανές / Γαλάζιο
XDT0360026 XS/S Διαφανές / Ροζ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας