Γάντια Κατάδυσης C4 Carbon Polyethilene Dyn
Γάντια Κατάδυσης C4 Carbon Polyethilene Dyn
Γάντια Κατάδυσης C4 Carbon...
Γάντια Κατάδυσης C4 Carbon...

Γάντια Κατάδυσης C4 Carbon Polyethilene Dyn

C4
39.0052
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
21,00 €
Με ΦΠΑ

Τα γάντια της εταιρίας C4 Carbon, Polyethilene Dyn είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας, θερμοπλαστικό πολυαιθυλένιο.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα γάντια της εταιρίας C4 Carbon, Polyethilene Dyn είναι κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας, θερμοπλαστικό πολυαιθυλένιο. Αυτό το αδιάβροχο ύφασμα είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά που διατίθενται στην κατασκευή αθλητικών ειδών και διαθέτει πιστοποιημένη αντίσταση κατά σχισιμάτων επιπέδου 5.

Το υλικό των γαντιών πολυαιθυλενίου C4 Carbon δεν είναι μόνο ιδιαίτερα προστατευτικό, αλλά έχει και αντιολισθητικές ιδιότητες, επιτρέποντας στον δύτη να κρατήσει ψάρια και άλλα αντικείμενα με απόλυτη ασφάλεια.

Τα γάντια C4 Carbon DYN είναι ιδανικά το καλοκαίρι, ή σε ζεστά νερά και το θερμοπλαστικό υλικό πολυαιθυλενίου εγγυάται εξαιρετική ευαισθησία στα χέρια χάρη στην απαλότητά του.

Τα γάντια είναι διαθέσιμα σε 3 μεγέθη M, L και XL.

Μέγεθος

M

L

XL

1. Μήκος Γαντιού

22,5 εκ

23,5 εκ

24,5 εκ 

size

2. Πλάτος Γαντιού

8 εκ

9 εκ

10 εκ

3. Άνοιγμα Γαντιού

7 εκ

8 εκ

9 εκ

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας