Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal
Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal
Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal
Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal
Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal
Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal

Ανδρικά Γάντια Heat Holders Cedar Thermal

Heat Holders
79.0182
Διαθέσιμο
22,00 €
Με ΦΠΑ

Για να απολαύσετε ζεστασιά ό,τι κι αν κάνετε, επιλέξτε τα Ανδρικά Θερμικά Γάντια Cedar της Heat Holders. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για να απολαύσετε ζεστασιά ό,τι κι αν κάνετε, επιλέξτε τα Ανδρικά Θερμικά Γάντια Cedar της Heat Holders. Η μανσέτα είναι μακριά και εμποδίζει την έκθεση του δέρματος στις καιρικές συνθήκες, ακόμα και πάνω από το ύψος του καρπού, απομακρύνοντας τα ψυχρά ρεύματα αέρα και κρατώντας τα χέρια σας υπέροχα ζεστά.

Σε αντίθεση με τα κανονικά γάντια, τα ανδρικά θερμικά γάντια Heat Holders προσφέρουν στυλ και ζεστασιά στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Με βάση τη μακροχρόνια τεχνογνωσία της εταιρείας στα θερμικά ρούχα, η Heat Holders δημιούργησε μια σειρά από θερμικά γάντια που είναι τα πιο ζεστά, απαλά και άνετα που θα φορέσετε ποτέ.

Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, τα χέρια και τα δάχτυλά σας το αισθάνονται πρώτα. Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις δραστηριότητές σας σε εξωτερικούς χώρους, όλο το χειμώνα, χρειάζεστε τη θερμική προστασία της Heat Holders, η οποία δε θα σας απογοητεύσει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύνθεση Ινών:
    • Εξωτερικό: 50% Ακρυλικό, 50% Πολυεστέρας
    • Φόδρα: 100% Πολυεστέρας
  • Κωδικός Προϊόντος: 80096
  • Διατίθεται σε δύο χρώματα: Ανθρακί, Μαύρο
  • Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.
  • Αποφύγετε το στεγνωτήριο, προτιμήστε το φυσικό στέγνωμα
  • Μεγέθη:
    • S/M: 23 – 25 εκ
    • L/XL: 25 – 27 εκ

Για να βρείτε το μέγεθος του γαντιού σας, μετρήστε το δεξί σας χέρι εάν είστε δεξιόχειρας, ή το αριστερό σας χέρι, εάν είστε αριστερόχειρας. Όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, τυλίξτε μια μεζούρα γύρω από την παλάμη σας στη βάση των αρθρώσεων σας για να προσδιορίσετε το μέγεθός σας.

Τα θερμικά νήματα Ιαπωνικής σχεδίασης, παρέχουν μόνωση με ανώτερη διαπνοή και απαλότητα στην αφή.

Πρωτοποριακή τεχνολογία πλεξίματος, παράγει ίνες με μακρύ βρόχο, για να συγκρατούν περισσότερο ζεστό αέρα.

Η εξειδικευμένη επεξεργασία brushing μεγιστοποιεί την ποσότητα ζεστού αέρα που διατηρείται εσωτερικά για ασυναγώνιστη ζεστασιά.

Η μόνωση HEATWEAVER® είναι μια βελούδινη θερμική επένδυση που μοιάζει με γούνα και μεγιστοποιεί τον ζεστό αέρα που συγκρατείται κοντά στο δέρμα.

3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας