Γάντια Savage Gear Thermo Pro

Γάντια Savage Gear Thermo Pro

Savage Gear
79.0097
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
25,90 €
Με ΦΠΑ

Όταν χρειάζεστε πλήρη προστασία από τον υγρό και κρύο καιρό, τα γάντια Savage Gear Thermo Pro είναι η καλύτερη μορφή άμυνας απέναντι στον καιρό, ενώ παράλληλα διαθέτουν και στυλ.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν χρειάζεστε πλήρη προστασία από τον υγρό και κρύο καιρό, τα γάντια Savage Gear Thermo Pro είναι η καλύτερη μορφή άμυνας απέναντι στον καιρό, ενώ παράλληλα διαθέτουν και στυλ.

Αυτά τα αδιάβροχα γάντια διαθέτουν την πιο παχιά μόνωση που παρέχει η Savage Gear, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν μια άνετη και εργονομική εφαρμογή χάρη στο ελαστικό ύφασμά τους.

Η διπλή μανσέτα σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ένωση με το σακάκι σας για να αποτρέψετε την είσοδο του αέρα, ή της βροχή. Διαθέτουν πρόσθετη αντιολισθητική υφή στις παλάμες και τα δάχτυλα σας για να προσφέρουν βέλτιστο κράτημα, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημες είναι οι καιρικές συνθήκες. Αυτά τα γάντια ταιριάζουν εξαιρετικά με τις θερμικές στολές Savage Gear.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αδιάβροχα
  • Μαλακό και εύκαμπτο τεχνικό υλικό
  • Απαλή επένδυση Fleeceεσωτερικά
  • Επικάλυψη από αντιολισθητικό υλικό στο εσωτερικό της παλάμης και των άκρων των δακτύλων
  • Σχεδιασμός με διπλή μανσέτα για να κρατά έξω τον αέρα και τη βροχή
  • Εργονομική εφαρμογή
  • Διατίθεται σε Small, Medium, Large
  • Υλικό: 60% Νάιλον, 30% Πολυεστέρας, 10% Ελαστίνη
Μέγεθος Κωδικός Α Β
Medium 76468 11 εκ 22 εκ
Large 76469 12 εκ 23 εκ
Xlarge 76470 13 εκ 25 εκ

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας