Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261
Fish Grip Slash SL-261

Fish Grip Slash SL-261

Slash
22.0343
Χωρίς απόθεμα
24,00 €
Με ΦΠΑ

Η λαβή της Slash, έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ελαφριές τεχνικές ψαρέματος, για Χταπόδια και Καλαμάρια, έως και μεγάλα αλιεύματα όπως Παλαμίδες.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Κρατήστε το αλίευμα στα χέρια σας με ασφάλεια με το εργαλείο Bersa SL-261 της Ιαπωνικής εταιρίας Slash. Η λαβή της Slash, έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ελαφριές τεχνικές ψαρέματος, για Χταπόδια και Καλαμάρια, έως και μεγάλα αλιεύματα όπως Παλαμίδες.

Το Grip Slash SL-261 διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες δαγκάνες, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν διαφορετικού μεγέθους, αλλά και τύπου αλιεύματα. Διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό Πολυπροπυλένιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κρατήστε και πιέστε για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός κλειδώματος και οι δαγκάνες να παραμείνουν κλειστές
  • Πιέστε ξανά για να ελευθερωθούν οι δαγκάνες
  • Εργαλείο σε σχήμα ψαλιδιού
  • Ασφαλής λαβή με 4 δάκτυλα. Δεν μπορεί να γλιστρήσει από το χέρι σας
  • Μεταφέρετε εύκολα στο σακίδιο, στην τσάντα, στο γιλέκο, στη θήκη καλαμιού, στη ζώνη σας
  • Με τρία, διαφορετικού σχεδιασμού δόντια, ώστε να μπορεί να κρατήσει με ασφάλεια διαφορετικού μεγέθους και τύπου αλιεύματα, μέχρι και Χταπόδια και Καλαμάρια
  • Κωδικός: SL-261
  • Μήκος: Περίπου 23 εκ
  • Υλικό: Μαύρο Πολυπροπυλένιο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας