Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC
Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC
Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC
Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC
Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC
Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC

Λαβή Daiichiseiko Gar Grip Nano MC

Daiichiseiko
22.0241
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
35,00 €
Με ΦΠΑ

Μικρού μεγέθους, χαμηλού βάρους και σε εύχρηστο σχήμα ψαλιδιού, lip grip από την Daiichiseiko.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μικρού μεγέθους, χαμηλού βάρους και σε εύχρηστο σχήμα ψαλιδιού, lip grip από την Daiichiseiko. Το Gar Grip Nano MC έχει κατασκευαστεί για αντοχή στη χρήση στο θαλασσινό νερό, από fiberglass (45%) και ενισχυμένο πλαστικό GFRP (55%) και διαθέτει μεγάλη δύναμη.

Το Daiichiseiko Gar Grip Nano MC είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τους anglers που εφαρμόζουν Catch & Release, καθώς τους επιτρέπει να κρατούν τα αλιεύματά τους ήπια, χωρίς να επιβαρύνουν βασικά όργανα της ανατομίας τους.

Η μύτη Nano Lip Grip, διαθέτει σχεδιασμό δοντιών αλιγάτορα και δεν ανοίγει εύκολα, ώστε να χάσετε ένα αλίευμα.

Μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια το Daiichiseiko Gar Grip Nano MC κλείνοντας τις δαγκάνες του σε έναν κρίκο στο γιλέκο, ή το σακίδιό σας. Μπορείτε επίσης, για περισσότερη ασφάλεια να προσαρμόσετε και ένα κορδόνι ασφαλείας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 94 x 57 x 16 χιλ
  • Βάρος: 37 γρ
  • Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας