Γκέτα Λαιμού Tailwalk
Γκέτα Λαιμού Tailwalk
Γκέτα Λαιμού Tailwalk
Γκέτα Λαιμού Tailwalk

Γκέτα Λαιμού Tailwalk

Tailwalk
79.0056
Διαθέσιμη
17,00 €
Με ΦΠΑ

Γκέτα λαιμού από την Tailwalk για την προστασία του λαιμού σας από τον άνεμο, τον ήλιο και τη θάλασσα για εκείνες τις ημέρες που θέλετε να ψαρέψετε ατελείωτες ώρες.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γκέτα λαιμού από την Tailwalk για την προστασία του λαιμού σας από τον άνεμο, τον ήλιο και τη θάλασσα για εκείνες τις ημέρες που θέλετε να ψαρέψετε ατελείωτες ώρες.

Η γκέτα λαιμού Tailwalk είναι κατασκευασμένη από ύφασμα μικροϊνών το οποίο προστατεύει από την υγρασία, είναι ανθεκτική στον άνεμο και σας παρέχει δροσιά ακόμα και στις πιο ζεστές ημέρες, καθώς επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει.

Φορέστε την και παραμείνετε δροσεροί χωρίς να καείτε ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου.

  • Διαστάσεις: 48 x 46,5 εκ
4 αντικείμενα
Νέο
4516508137033
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας