Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset
Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset

Αγκίστρια BKK Titan Diver Offset

BKK
09.0499
Διαθέσιμο
7,50 €
Με ΦΠΑ

Το αγκίστρι BKK Titan Diver είναι η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του αγκιστριού Offset Titan, σχεδιασμένο για τεχνικές που απαιτούν μεγάλα δολώματα σιλικόνης, όπως εκείνα της XZone. 

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το αγκίστρι BKK Titan Diver είναι η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του αγκιστριού Offset Titan, σχεδιασμένο για τεχνικές που απαιτούν μεγάλα δολώματα σιλικόνης, όπως εκείνα της XZone. Το Titan είναι ένα σφυρήλατο αγκίστρι με περαιτέρω επεξεργασία για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή.

Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του αρχικού αγκιστριού BKK Titan Worm Hook:

  • Είναι εξοπλισμένο με ελατήριο το οποίο «κλειδώνει» την σιλικόνη και τη συγκρατεί με ασφάλεια στη θέση της, ενώ η χρήση του ελατηρίου είναι απλή υπόθεση κατά την προσθήκη, ή αφαίρεση της σιλικόνης.
  • Διαθέτει επίσης ένα μετακινούμενο stopper σιλικόνης το οποίο συγκρατεί την σιλικόνη στη θέση της κατά τη βολή, ενώ επιτρέπουν στο αγκίστρι να κινηθεί, ώστε να γίνει το strike, όταν η σιλικόνη δεχθεί επίθεση.
  • Επιπλέον, η μεγάλη καμπύλη του αγκιστριού επιτρέπει σε μεγαλύτερο τμήμα του αγκιστριού να εκτεθεί στο strike και να διαπεράσει τα σαγόνια του αλιεύματος, διασφαλίζοντας μια πιο ασφαλή σύλληψη.
  • Η μοναδική επεξεργασία Super Slide της BKK, ενισχύει την ικανότητα διείσδυσης και μειώνει την τριβή στο ελάχιστο.

Η έκδοση του αγκιστριού BKK Titan Diver διαθέτει όλα τα παραπάνω, αλλά με την επιπρόσθετη προσθήκη ενός σταθερού βάρους, για να επιτρέψει στην σιλικόνη μας να προχωρήσει βαθύτερα στο νερό, αναζητώντας θηρευτές σε βαθύτερα σημεία. Το βαρύδι διαθέτει επίσης έναν κρίκο από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος επιτρέπει την προσάρτηση μιας περιστρεφόμενης λεπίδας, η οποία προκαλεί αναλαμπές και βελτιώνει την ελκυστικότητα του δολώματος σας.

Το BKK Titan Diver είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψαρεύουν με σιλικόνες τύπου Worm, και δε θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στον αριθμό των συλλήψεων. Είναι επίσης ιδανικά για χρήση με σιλικόνες τύπου Paddle Tail και προτείνουμε να τα χρησιμοποιήσετε με σιλικόνες όπως η Χ-Zone Pro Series 4'' Swammer και η Χ-Zone Pro Series 3.5'' Mini Swammer.

Κωδικός Μέγεθος Βαρύδιο Τμχ ανά Συσκευασία
9630 #1/0 1,8 γρ 2
9631 #2/0 2,8 γρ 2
9632 #3/0 3,8 γρ 2

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
5 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας