Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear
Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear

Αγκίστρια Offset Cultiva Bulky Spear

Owner
09.0509
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
4,00 €
Με ΦΠΑ

Τα αγκίστρια Cultiva Bulky Spear Hooks (11680) έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σιλικονούχα τεχνητά τα οποία διαθέτουν μεγάλο όγκο, όπως creatures.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα αγκίστρια Cultiva Bulky Spear Hooks (11680) έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σιλικονούχα τεχνητά τα οποία διαθέτουν μεγάλο όγκο, όπως creatures.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που κάνει τα αγκίστρια Cultiva Bulky Spear να διαφέρουν είναι η ανοδική κατεύθυνση του αρπαδιού, σε σχέση με τον κρίκο. Η Cultiva θεωρεί ότι αυτή είναι η ιδανική κλίση που πρέπει να έχει η αιχμή του αγκιστριού όταν βρεθεί στο στόμα Λαβρακιού, την στιγμή που αυτό δαγκώνει την σιλικόνη μας, πριν η επίθεση μεταφερθεί στο καλάμι μας.

Αν χρησιμοποιούμε σιλικόνες τύπου creature, ή σιλικόνες μεγάλου όγκου, η αιχμή στα κλασσικά Offset αγκίστρια, μπορεί να μην βγει από το σώμα της σιλικόνης και να χαθεί η επίθεση. Για το λόγο αυτό, στα αγκίστρια Cultiva Bulky Spear, η μύτη είναι σε γωνία επίθεσης προς το αλίευμα και εξέχει του σώματος αυτού, αυξάνοντας τις πιθανότητες του strike.

Τα αγκίστρια Cultiva Bulky Spear ανήκουν στην κατηγορία EWG. Τα αγκίστρια EWG αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για συνδυασμό με σιλικονούχα τεχνητά, εδώ και πολλά χρόνια. Τα ξεχωρίζετε από το μεγάλο άνοιγμα που διαθέτει ο κορμός τους, σε σχήμα καμπύλης.

Με την συνήθη αρματωσιά Texas-rig, η μύτη του αγκιστριού περνά μέσα από το σώμα της σιλικόνης, τοποθετείται σε παράλληλη θέση με την ράχη της και όταν το τεχνητό δεχτεί επίθεση, η σιλικόνη υποχωρεί, εκθέτοντας το αρπάδι του αγκιστριού. Έτσι επιτυγχάνεται η σύλληψη του αλιεύματος.

Για να βελτιώσει αυτή την τεχνική και να διασφαλίσει την ακόμη καλύτερη απόδοση του αγκιστριού, η Owner Cultiva κατασκεύασε τα Bulky Spear με την μύτη να είναι ψηλότερα από τον κρίκο του αγκιστριού.

Μέγεθος Συσκευασία
1/0 7 τμχ
2/0 6 τμχ

Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κρίκο
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας