Γυαλιά Κολύμβησης Cressi Planet

Γυαλιά Κολύμβησης Cressi Planet

Cressi Sub
38.0052
Διαθέσιμο
31,50 €
Με ΦΠΑ

Τα γυαλιά κολύμβησης Planet της Cressi είναι κάτι ανάμεσα σε κολυμβητική μάσκα και γυαλιά.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα γυαλιά κολύμβησης Planet της Cressi είναι κάτι ανάμεσα σε κολυμβητική μάσκα και γυαλιά.

Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκε σιλικόνη η οποία προσφέρει ασύγκριτη διαύγεια και καθαρότητα στην φούστα. Έτσι τα γυαλιά Planet γίνονται ιδιαίτερα ανθεκτικά σε πρόωρη απώλεια γυαλάδας, σε δημιουργία θαμπάδας και για πολλά χρόνια τα Planet θα είναι καθαρά σαν κρύσταλο.

Ο σχεδιασμός της φούστας των Planet είναι τέτοιος ώστε να παρέχει καλύτερη εφαρμογή, αφού εφαρμόζει στο πρόσωπό μας γύρω από τα μάτια, σε σημεία όπου δεν κάνουμε ρυτίδες.

Τα γυαλιά Cressi Planet είναι ιδανικά για τρίαθλον και κολύμπι ανοιχτής θαλάσσης εξαιτίας του πολύ μεγάλου οπτικού πεδίου (βλέπουμε ακόμη και μέσα από την κρυσταλλική σιλικόνη). Κάνει όμως και για τον ερασιτέχνη και για τον αθλητή κολυμβητή της πισίνας, όπως επίσης και για χειριστές jet ski. Διαθέτουν το πατενταρισμένο σύστημα της Cressi, για γρήγορη αφαίρεση και αντικατάσταση του λουριού. Ο σύνδεσμος που ενώνει τους δύο φακούς είναι σκληρός, οι πλαστικοί φακοί εσωτερικά έχουν αντιθαμβωτική προστασία ενώ εξωτερικά έχουν προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και προστατευτικό φιλμ κατά του γδαρσίματος.

Τέλος, έχει πρακτική συσκευασία από σκληρό πλαστικό το οποίο προστατεύει το προϊόν κατά την μεταφορά του από τυχόν χτυπήματα.

Κωδικός

Κωδικός Cressi

Σιλικόνη

Φακοί

Σκελετός

1

DE202722

Διαφανές

Λευκοί

Μπλε - Μαύρος

2

DE202620

Διαφανές

Λευκοί

Μπλε - Λευκό

3

DE202650

Διαφανές

Λευκοί

Μαύρο - Γκρι

4

DE202640

Διαφανές

Λευκοί

Ροζ

5

DE202641

Διαφανές

Λευκοί

Λιλά

6

DE202651

Διαφανές

Σκούροι

Μαύρο - Γκρι

7

DE202767

Μαύρη

Σκούροι

Μαύρο - Πράσινο

8

-

Μαύρη

Λευκοί

Μαύρο - Μπλε

9

DE202758

Μαύρη

Σκούροι

Μαύρο - Κόκκινο

10

DE2026555

Μπλε

Λευκοί

Μαύρο - Γκρι

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας