Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia

Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia

Cressi Sub
80.0028
Διαθέσιμα
27,00 €
Με ΦΠΑ

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia είναι ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, καθώς και για τους ερασιτέχνες ψαράδες που θέλουν να έχουν ιδιαίτερο στυλ στο χόμπι τους.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia είναι ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, καθώς και για τους ερασιτέχνες ψαράδες που θέλουν να έχουν ιδιαίτερο στυλ στο χόμπι τους.

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia διαθέτουν αντι-ανακλαστικούς, πολωτικούς φακούς που στοχεύουν όχι μόνο στην προστασία από την υπερβολικά έντονη ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και ενισχύουν την όραση πάνω και μέσα στην επιφάνεια του νερού. Σαν αποτέλεσμα, είναι εφικτό να διακρίνονται ξεκάθαρα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο νερό.

Η προστασία των φίλτρων UV παρέχει επιπρόσθετο βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε η πολύωρη παραμονή στον ήλιο να γίνεται ξεκούραστα για τα μάτια.

Οι κυρτοί βραχίωνες των Γυαλιών Ηλίου Cressi Bahia αγκαλιάζουν το κεφάλι σας και δεν πέφτουν εύκολα, οπότε ελαχιστοποιούνται οι φθορές που προκαλούν οι έντονες αθλητικές κινήσεις.

Ο απέριττα κλασσικός σκελετός τους είναι κατάλληλος για γυναίκες και άντρες που υποστηρίζουν το διαχρονικό ύφος στην εμφάνιση τους.

Τέλος, τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Bahia  συνοδεύονται από θήκη προστασίας που εξασφαλίζει την άψογη και μακροχρόνια διατήρηση τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Unisex
  • Αντι-ανακλαστικοί φακοί
  • Φίλτρο προστασίας UV
  • Πολωτικοί Φακοί
  • Βραχίονες που αγκαλιάζουν το κεφάλι
  • Δωρεάν θήκη προστασίας

Χρώμα Πλαισίου

Χρώμα Φακού

Κωδικός

Μαύρο

Ανθρακί

XDB100600

Μαύρο

Μπλε Καθρέφτης

XDB100601

Μαύρο

Πορτοκαλί Καθρέφτης

XDB100602

Μαύρο

Πράσινο Καθρέφτης

XDB100603

Μαύρο

Ασημί Καθρέφτης

XDB100604

Ανθρακί

Μπλε Καθρέφτης

XDB100607

Λεύκο

Μπλε Καθρέφτης

XDB100618

6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας