Βυθόμετρο Furuno FCV-628 Fishfinder

Βυθόμετρο Furuno FCV-628 Fishfinder

Furuno
60.0007
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
1.537,00 €
Με ΦΠΑ

Το FCV-628 της Furuno είναι ένα νέο ιχθυο-εντοπιστικά (fishfinder) μοντέλο που κάνει χρήση της νέας τεχνολογίας RezBoost αλλά και των παλαιότερων Accu-Fish και BDS.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το FCV-628 της Furuno είναι ένα νέο ιχθυο-εντοπιστικά (fishfinder) μοντέλο που κάνει χρήση της νέας τεχνολογίας RezBoost αλλά και των παλαιότερων Accu-Fish και BDS, το FCV-628 είναι ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να έχετε εύκολα και άμεσα πλήθος πληροφοριών για τη θέση σας, τη μορφολογία του βυθού και τα θηράματα που βρίσκονται κάτω από το σκάφος σας.

Διαθέτει οθόνη 5,7'' ιντσών, φωτεινή, έγχρωμη οθόνη LCD, υγρών κρυστάλλων, με ευκρίνεια στο ηλιακό φώς και ευρεία γωνία θέασης, για να βλέπετε τα πάντα, αναλυτικά από οποιαδήποτε θέση στο σκάφος, ακόμα και αν φοράτε γυαλιά polarized.

Furuno F628

Τεχνολογία BDS™ Ανάλυσης Βυθού

Περιλαμβάνει την λειτουργία ανίχνευσης της υφής του βυθού, η οποία χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: Βράχια, Χαλίκι, Άμμος, Λάσπη. Και οι 4 κατηγορίες εμφανίζονται ξεκάθαρα στην οθόνη σας έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε περιοχές με υψηλή τροφική αξία.

Furuno F628

Τεχνολογία Accu-Fish™ Ανάλυσης Ψαριών

Μοναδική λειτουργία ανάλυσης μεγέθους ψαριών ''ACCU-FISH'', η οποία σας εμφανίζει στην οθόνη κάθε θήραμα ατομικά, σε σχέση με το μέγεθός του και το βάθος που βρίσκεται. Το μεγάλο σύμβολο-ψάρι σημαίνει θηράματα άνω των 50 εκ, ενώ το μικρό σύμβολο-ψάρι απεικονίζει θηράματα μεγέθους 10 – 50 εκ. Με λίγη εκπαίδευση και εμπειρία θα μπορέσετε να αρχίσετε να αναγνωρίσετε και τον τύπο του κάθε θηράματος.

Furuno F628

Ενσωματωμένο Fish Finder με RezBoost™ Τεχνολογία

Το ενσωματωμένο Fish Finder είναι διπλής συχνότητας (50 / 200kHz), 600W / 1kW. Είναι το πρώτο προϊόν της Furuno που ενσωματώσει τη νέα επαναστατική τεχνολογία RezBoost ™. Η τεχνολογία επεξεργασίας σήματος RezBoost ™ κάνει την εικόνα μέχρι και 8 φορές πιο καθαρή Έτσι μπορείτε να εντοπίσετε πολύ ευκολότερα το μέγεθος του ψαριού κα να δείτε καλύτερα τους σχηματισμούς κοπαδιών.

Furuno F628

Λειτουργία Λευκού Χρώματος - Εντοπίστε Ψάρια κοντά στο Βυθό

Λειτουργία Λευκού Χρώματος, η οποία σας βοηθά να ξεχωρίζετε τα θηράματα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο βυθό, από τον ίδιο τον βυθό. Το πιο δυνατό ηχητικό σήμα που επιστρέφει είναι αυτό του βυθού και απεικονίζεται σε λευκό χρώμα.

Furuno F628

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη: 5.7'' TFT Color LCD
  • Ανάλυση: 480 x 640
  • Συχνότητα: 50/200 KHz
  • Ισχύς Εξόδου: 600W
  • Τεχνολογίες Οθόνης: Zoom, Nav data, A-scope, Marker zoom, Bottom zoom, Bottom-lock, Bottom Discrimination, ACCU-FISH™, RezBoost™
  • Αδιαβροχοποίηση: IP56
  • Μέγεθος: 207 (H) x 170 (W) x 132 (D)
  • Βάρος: 0.9 κιλά
  • Μπαταρία: 12-24 VDC, 11-0.5 Α

Κατεβάστε εδώ το Ενημερωτικό Έντυπο του προϊόντος

Η τιμή που αναφέρεται δεν περιλαμβάνει το μάτι. Το συγκεκριμένο βυθόμετρο μπορεί να συνδυαστεί με τα παρακάτω μάτια:

  • Μάτι Καθρέπτη Πρύμνης P-66DT Airmar (€110)
  • Μάτι Καθρέπτη Πρύμνης P-66DT Airmar με Ταχύτητα (€184)
  • Μάτι P-79 Airmar Εσωτερική Κολλητή (€165)
  • Μάτι P-319 Airmar Εξωτερική Τρυπητή (€123)
  • B-45 Μάτι Airmar Μπρούτζινη Τρυπητή (€210)
Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας