Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3
Ηλεκτρική Εξωλέμβια MotorGuide R3

Ηλεκτρική Άγκυρα MotorGuide Xi5

Motorguide
60.0038
Διαθέσιμη
2.150,00 €
Με ΦΠΑ

H Motorguide σας παρουσιάζει την μηχανή η οποία... καταργεί την χρήση άγκυρας και σας επιτρέπει να μείνετε σε μια θέση με ακρίβεια και να ψαρέψετε για όση ώρα θέλετε.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η MotorGuide είναι Αμερικάνικη εταιρία με εξειδίκευση στην κατασκευή ηλεκτρικών εξωλέμβιων μηχανών από το 1960. Από το 2009 εντάχθηκε ως θυγατρική στον όμιλο Brunswick / Mercury Marine. Η MotorGuide ανέκαθεν στόχευε στην κατασκευή εντελώς αθόρυβων μηχανών ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε το σκάφος σας πάνω σε ψαρότοπους.

H Motorguide παρουσιάζει το νέο μοντέλο κινητήρα Xi5 με τηλεχειρισμό, αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας και σημαντικής επένδυσης έρευνας και ανάπτυξης. Το αποτέλεσμα είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους και πρακτικούς ηλεκτροκινητήρες στην κατηγορία.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν μονάδα ελέγχου Pinpoint GPS, η οποία επιτρέπει στο χειριστή να επικεντρωθεί στο ψάρεμα ενώ η μονάδα αναλαμβάνει αυτόματα την αυτόματη αγκύρωση (anchor), την διατήρηση πορείας, την καταγραφή μίας συγκεκριμένης πορείας κ.τ.λ.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Με τους ηλεκτρικούς κινητήρες MotorGuide ξεχνάτε τη χρήση άγκυρας, το δέσιμο και λύσιμο σχοινιών, την μετατόπιση λόγω καιρού ή ρευμάτων και αφιερώνετε όλο το χρόνο σας... στο ψάρεμα. Η σειρά κινητήρων Xi5 διαθέτουν ενσωματωμένο GPS το οποίο σας κρατά πάνω από ένα στίγμα και θέτει σε λειτουργία τον κινητήρα μόλις το GPS καταγράψει απόκλιση από το σημείο αυτό. Στη συνέχεια η MotorGuide σας επαναφέρει στο σημείο το οποίο ψαρεύατε. Σκεφτείτε το λίγο... και σκεφτείτε τον χρόνο που χάνετε κάθε φορά σε μετακινήσεις του σκάφους.

Με την MotorGuide Xi5 - και ειδικά για τους φίλους της Συρτής - μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια συγκεκριμένη πορεία, την οποία το σκάφος σας θα ακολουθήσει, χωρίς τη δική σας παρεμβολή. Καθορίστε τα σημεία, ορίστε την ταχύτητα και αρχίστε το ψάρεμα.

Τα πλεονεκτήματα όμως του ηλεκτρικού εξωλέμβιου κινητήρα Xi5 συμπεριλαμβάνουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού με εκπληκτική ευκολία. Με ένα απλό τηλεκοντρόλ χειρός, ελέγχετε απόλυτα τον κινητήρα αλλά και την πλοήγηση του σκάφους με ακρίβεια.

Θα απολαύσετε επίσης την αθόρυβη και γλυκιά λειτουργία του κινητήρα χαρακτηριστικό όλων των μηχανών Motorguide.

Αν ακόμα σκέφτεστε να αγοράσετε Ηλεκτρική Μηχανή ως βοηθητική, καλό είναι να γνωρίζετε και κάποια άλλα βασικά πλεονεκτήματα των μηχανών Motorguide:

  • Στοιχίζουν πολύ λιγότερο από τις αντίστοιχες βενζινοκίνητες
  • Σας παρέχουν μακροπρόθεσμα μεγάλη οικονομία καθώς δεν απαιτούν καύσιμα ή συντήρηση
  • Δεν χρειάζονται ποτέ service, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο
  • Είναι εντελώς αθόρυβες και δεν τρομάζουνε τα ψάρια σε ρηχά ψαρέματα
  • Έχουν πολύ μικρότερο βάρος, άρα δε χρειάζεται να μένουν στο σκάφος και να γίνονται στόχος κλοπής
  • Τοποθετούνται εύκολα, δεδομένου ότι δεν απαιτείται ντεπόζιτο βενζίνης και σωλήνες
  • Με μία απλή κίνηση τίθονται σε λειτουργία. Δεν χρειάζεται να τραβάμε σχοινάκια και δεν υπάρχουν "μπουκώματα"
  • Είναι 100% στεγανές
  • Υπάρχει πλήρης και άμεση υποστήριξη από την αντιπροσωπεία
  • Εάν είναι βοηθητική μηχανή - όπως στις περισσότερες περιπτώσεις - πρέπει να δηλωθεί στην άδεια του σκάφους, αλλά χωρίς κόστος

Όλα τα μοντέλα Χi5 για θαλάσσια χρήση φέρουν εκτός από τα αναγραφόμενα στον πίνακα χαρακτηριστικά και τα εξής ακόλουθα:

  • Εμπρόσθια φορά περιστροφής του ηλεκτροκινητήρα
  • Άξονας μετάδοσης από συνθετικά υλικά 
  • Ψηφιακός έλεγχος μεταβολής της ταχύτητας 
  • Προπέλα 2 πτερυγίων Safari 
  • Συμβατότητα με το σύστημα Pinpoint Gateway 
  • Ένδειξη για την κατάσταση της μπαταρίας
  • 2 Χρόνια Εγγύηση

O Xi5 χρησιμοποιεί LED υψηλής φωτεινότητας στη μονάδα ελέγχου έτσι ώστε οι χειριστές να μπορούν με μία μόνο ματιά να ελέγξουν 3 βασικές λειτουργίες του κινητήρα ακόμη και κάτω από το δυνατό ηλιακό φως. Οι βασικές λειτουργίες είναι οι ακόλουθες.

  • -Ισχύς ON / Σύστημα έτοιμο
  • -Προπέλα ON
  • -Σύστημα Pinpoint GPS ενεργοποιημένο

Η κατάσταση της μπαταρίας φαίνεται σε πραγματικό χρόνο, από το χρώμα φωτισμού Led. Ειδικότερα:

  • Πράσινος φωτισμός σημαίνει φόρτιση μπαταρίας από 40% - 100%
  • Κίτρινος φωτισμός σημαίνει φόρτιση μπαταρίας 20% - 40%
  • Κόκκινος φωτισμός σημαίνει φόρτιση μπαταρίας κάτω από 20%

Έδραση Χαμηλού Προφίλ

Το τμήμα στο οποίο βρίσκεται η μονάδα ελέγχου της μηχανής και τοποθετείται στο σκάφος είναι μικρών διαστάσεων και χαμηλού προφίλ με έμφαση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή στην διάβρωση.

Τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι συμπεριλαμβανομένου και του άξονα της άρθρωσης (μεντεσέ) ο οποίος έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την μέγιστη αντοχή. Ο μοναδικής σχεδίασης μηχανισμός ανυψώνει με ευκολία και σταθερότητα τον κινητήρα σε θέση stand-by ή τον στερεώνει σε θέση εκτός χρήσης αναδιπλωμένο εντός του σκάφους. Για επιπρόσθετη ασφάλεια, ένας δεύτερος μηχανισμός ασφάλισης αποτρέπει τον κινητήρα από το να γλιστρήσει προς τα κάτω τραυματίζοντας το πόδι και την προπέλα.

Άξονας από Συνθετικά Υλικά

Ο νέας σχεδίασης άξονας από συνθετικά υλικά μπορεί να αντισταθεί αποτελεσματικά, χάρη στην ευκαμψία του, σε όλα τα υποβρύχια εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο του. Θα λυγίσει αλλά δεν θα σπάσει, για αυτό και η εταιρεία τον καλύπτει με εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Εξελιγμένο Σύστημα Διεύθυνσης

Το σύστημα διεύθυνσης χρησιμοποιεί ρουλεμάν τα οποία μειώνουν τις τριβές και την φθορά. Η χρήση ειδικών τσιμουχών στεγανοποίησης κρατούν το νερό και την σκόνη έξω από το μηχανισμό διεύθυνσης. Χάρη επίσης στη χρήση μίας εξαιρετικά ανθεκτικής κολώνας στην οποία φωλιάζει ο άξονας, η στήριξη του συστήματος διεύθυνσης του Xi5 παρέχει ανεξαρτησία, αθόρυβη λειτουργία και λειτουργία ακριβείας.

Πλήρως Προστατευμένα Ηλεκτρονικά Κυκλώματα

Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα υψηλής απόδοσης είναι πλήρως καλυμμένα από ειδική επίστρωση, καθιστώντας τα αδιαπέραστα απο το νερό και τη σκόνη. Υπάρχει επίσης ένα κύκλωμα προστασίας που αποτρέπει τη βλάβη στο πόδι εάν παρεμποδιστεί εν λειτουργία η περιστροφή της προπέλας.

Προπέλα

Η ισχυρή και αποδοτική προπέλα 2 πτερυγίων είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ώθηση και αποφυγή κολλήματος φυκιών στο σώμα της. Η προπέλα διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό του κινητήρα.

Σύστημα Αυτόματου Ελέγχου Pinpoint GPS (σε επιλεγμένα μοντέλα)

Το διαθέσιμο σύστημα Pinpoint GPS συνεργάζεται αυτόματα με τον κινητήρα Xi5 για την πλοήγηση του σκάφους σας ενώ εσείς ασχολείστε με το ψάρεμα. Το σύστημα περιλαμβάνει :

  • Αυτόματη αγκύρωση (Anchor): Οταν φτάσετε σε έναν συγκεκριμένο ψαρότοπο μπορείτε να «κλειδώσετε» τις συντεταγμένες του μέσω του GPS και να παραμείνετε «αγκυρωμένοι» εντός λίγων μέτρων στο ίδιο σημείο ανεξαρτήτως κυμάτων ή ανέμου καθώς ο κινητήρας θα λειτουργεί αυτόματα για να σας διατηρεί στο ίδιο σημείο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 8 σημεία αγκύρωσης για μελλοντική χρήση.
  • Παράλληλη μετατόπιση (Jog) : Ενώ βρίσκεστε κάπου με ενεργοποιημένη την λειτουργία αυτόματης αγκύρωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία Jog ώστε να μετατοπίσετε το σκάφος σας παράλληλα σε απόσταση 1,5 m προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία Jog όσο συχνά επιθυμείτε.
  • «Κλείδωμα» πορείας –λειτουργία αυτόματου πιλότου (Heading Lock): Μόλις επιλέξετε μία πορεία με ενεργοποιημένη την λειτουργία «κλειδώματος» της και σε συνδυασμό με το Pinpoint GPS ,το σκάφος σας θα κινηθεί αυτόματα σε ευθεία πορεία , έως ότου απενεργοποιήσετε το «κλείδωμα» της.
  • Καταγραφή πορείας και αναπαραγωγή της (Route Record/ Playback): Καταγράψτε και αποθηκεύστε 8 διαφορετικές πορείες (έως 4 μίλια έκαστη). Επιστρέψτε και αναπαράγετε μία καταγεγραμμένη πορεία από οπουδήποτε.
  • Αυτόματη διατήρηση ταχύτητας (Cruise control) : Ενώ κινείστε σε πορεία με τη λειτουργία αυτόματου πιλότου (Heading lock) ή αναπαραγωγής καταγεγραμμένης πορείας (Route playback) , το σύστημα αυτόματης διατήρησης ταχύτητας (cruise control) θα διατηρήσει την ταχύτητα του σκάφους σταθερή. Το σύστημα αυτορυθμίζεται συνεχώς για να επιτύχει σταθερή ταχύτητα σκάφους παρά την ύπαρξη ανέμων η θαλάσσιων ρευμάτων.

Κωδικός Προϊόντος

XI5-55SW

XI5-80SW

XI5-105SW

Μέγιστη Ώθηση

55 Lbs

80 Lbs

105 Lbs

Μπαταρία

12 Volt

24 Volt

36 Volt

Μέγιστη Κατανάλωση Ρεύματος

52 Amps

56 Amps

41 Amps

Μήκος Άξονα

137,2 εκ

152,4 εκ

183 εκ

Προπέλα

2-Blade Safari

2-Blade Safari

2-Blade Safari

Προτεινόμενο Μήκος Σκάφους

4,3 - 5,5 μ

5,18 - 6,4 μ

6,1 - 7,3 μ

Βάρος (χωρίς βάση)

23 κ.

25 κ.

25 κ.

Κατεβάστε το Τεχνικό φυλλάδιο εδώ.

Εxclude
1
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας