Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ
Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ

Σχοινιά Θαλασσίων Σπορ

Non Branded
89.0005
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
20,00 €
Με ΦΠΑ

Μεγάλη ποικιλία από σχοινιά και λαβές κατάλληλες για θαλάσσια σπορ, όπως Θαλάσσιο Σκι, Wakeboard, Wakesurf και άλλα. 

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα σχοινιά είναι μια κατηγορία προϊόντων που εύκολα "παραβλέπονται" όταν πρόκειται για τα πιο διαδεδομένα σύγχρονα σπορ του νερού όπως το θαλάσσιο σκι, και θεωρούνται πιθανώς τα πιο παραμελημένα προϊόντα του εξοπλισμού για θαλάσσια σπορ. Στη πραγματικότητα όμως, το σχοινί είναι η βάση για όλα τα θαλάσσια σπορ.

Μπορεί το θαλάσσιο σκι να προσφέρει ώρες διασκέδασης στους φίλους και την οικογένεια σας, η επιλογή όμως του κατάλληλου εξοπλισμού για την ασφαλή ρυμούλκυση είναι ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο βήμα.

Παρακάτω θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σχοινιά και λαβές κατάλληλα για πολλά θαλάσσια σπορ όπως Θαλάσσιο Σκι, Wakeboard, Wakesurf και άλλα. Η επένδυση σε ένα καλό σχοινί αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να απολαύσετε τη θάλασσα και να κάνετε ασφαλέστερη και πιο άνετη την εμπειρία σας στα θαλάσσια σπορ.

Κωδικός

Μοντέλο Περιγραφή Εικόνα
M8975 Σχοινί Σκι Μήκος Σχοινιού: 23 μέτρα 8975
88049 Airhead Watersports Mια θαυμάσια επιλογή για αυτούς που κάνουν ποικίλες δραστηριότητες, όπως θαλάσσιο σκι, wakeboard, kneeboard και wakeskating. Η λαβή από αλουμίνιο μήκους 12 ιντζών είναι καλυμμένη με υψηλής πυκνότητας EVA για ένα καλύτερο κράτημα. Το 16κλωνο σχοινί μήκους 75 ποδιών (23 μέτρα) καθώς και η χειρολαβή επιπλέουν και είναι χρωματισμένα έντονα για την εύκολη ανάκτηση τους μέσα στο νερό. Ένα βέλκρον περιλαμβάνεται για εύκολη αποθήκευση του.
88043

Airhead 1 Section

Μπλε, 16-κλωνο, για σκι, wakeboard και kneeboard, με χειρολαβή από αλουμίνιο και τρακτερωτή υφή.

Μήκος Σχοινιού: 23 μέτρα

88041

Airhead 1 Section

Πολύχρωμο, 16-κλωνο, με χειρολαβή από αλουμίνιο και ελαστικοποιημένο ΤΡR, όριο θραύσεως 680 κιλά.

Μήκος Σχοινιού: 23 μέτρα

88042 Airhead 4 Section Για σκιέρ όλων των δεξιοτήτων με δυνατότητα χωρισμού του σχοινιού σε 4 σημεία (12,3/ 15,3/ 18,3 & 22,8 μέτρα)
Μήκος Σχοινιού: 22,8 μέτρα
L9075 Σχοινί Σκι Μήκος Σχοινιού: 23 μέτρα 9075
78113

Airhead Slalom

Για αρχάριους, με χειρολαβή από αλουμίνιο & ελαστικοποιημένο ΤPR.

Αντοχή: 680 κιλά

88046 Airhead Radius 16-κλωνο, για σκι, wakeboard και kneeboard με δυνατότητα χωρισμού του σχοινιού σε 3 μέρη (13,8, 18,3 & 23 μέτρα)
88044

Airhead 8 Section

Για περισσότερο σκι, σκληρότερο και δυνατότερο με λιγότερη μυϊκή κούραση! Τα 8 μέρη στα οποία χωρίζεται το 16-κλωνο σχοινί με αντοχή 725 κιλά, καλύπτει όλα τα επίπεδα των σκιέρ (από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες).

Μήκος Σχοινιού: 23 μέτρα

11107

Τρίγωνα Σκι

Η τροχαλία γλιστρά κατά μήκος του σχοινιού εξασφαλίζοντας το βέλτιστο ‘τράβηγμα’ σε κάθε περίπτωση.

Όριο Αντοχής 1.350 κιλά

Για παιχνίδια μέχρι 2 ατόμων

Μήκος 3,5 μέτρα

Γάντζοι από ανοξείδωτο ατσάλι

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας