Καλάμι Daiwa Legalis Squid
Καλάμι Daiwa Legalis Squid
Καλάμι Daiwa Legalis Squid
Καλάμι Daiwa Legalis Squid
Καλάμι Daiwa Legalis Squid
Καλάμι Daiwa Legalis Squid

Καλάμι Daiwa Legalis Squid

Daiwa
01.0401
Διαθέσιμο
71,10 €
Με ΦΠΑ

Για το δημοφιλές ψάρεμα κεφαλόποδων στην Ελλάδα, η Daiwa διαθέτει και το καλάμι Eging Legalis. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για το δημοφιλές ψάρεμα κεφαλόποδων στην Ελλάδα, η Daiwa διαθέτει και το καλάμι Eging Legalis. Το καλάμι Daiwa Legalis Squid είναι εξειδικευμένο καλάμι eging με ιδανική δράση για ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς, χωρίς να τραυματίζει το θήραμα. Έτσι περιορίζει και τις απώλειες.

Διαθέτει πολύ καλή ευαισθησία, σας επιτρέπει να νιώθετε στην άκρη της μύτης οποιαδήποτε επαφή της καλαμαριέρας σας με θήραμα και απελευθερώνει τις κινητικές δυνατότητες των τεχνητών σας.

Γνωστό το όνομα Legalis στην οικογένεια της Daiwa, διαθέτει πολύ καλό φινίρισμα, σε συνδυασμό με επιδόσεις και λειτουργικότητα. Μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο το καλάμι Daiwa Legalis Squid θέτει πολύ υψηλά στάνταρντ στην συγκεκριμένη τεχνική.

Η Daiwa το εξόπλισε με οδηγούς Fuji Concept O εκτός από την κορυφή, στην οποία τοποθετήθηκε οδηγός Lowrider για εξάλειψη του φαινομένου των σπειρών. Το blank του καλαμιού, έχει επίσης ενισχυθεί με την τεχνολογία Σταυρωτής Πλέξης για έξτρα δύναμη.

Είναι απλά, ένα άριστο καλάμι για τηντιμή του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σώμα από Υψηλής Πυκνότητας Υλικό Carbon με Σταυρωτή πλέξη για έξτρα αντοχή
  • Fuji Οδηγοί Concept O
  • Εργονομική Βάση Μηχανισμού
  • Λαβή από υλικό EVA
  • Ήπια, Προοδευτική Δράση Κορυφής
Μοντέλο Μήκος Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight Στελέχη
LEGSD832MLBF 2,52 μ 129 εκ 121 γρ 8 #2,0 - 3,5 / 5 - 21 γρ 2
LEGSD862MHBF 2,59 μ 133 εκ 132 γρ 8 #2,5 - 3,5 / 7 - 28 γρ 2

Τεχνολογίες Καλαμιών Daiwa

Υλικό HVF: Η Daiwa μείωσε την περιεκτικότητα του blank σε ρητίνη και αύξησε την περιεκτικότητα σε ίνες carbon και παράγει πιο πυκνή πλέξη κατά τη διαδικασία πολυμερισμού.

Οδηγοί Fuji O Guides: Οι οδηγοί Fuji O Ring, περιλαμβάνουν δαχτυλίδι από οξείδιο του αλουμινίου, μοντέρνο σκελετό και διαθέτουν χαμηλότερο βάρος από προηγούμενης τεχνολογίας οδηγούς.

Περιφερειακά Fuji: Το λογότυπο Fuji περιλαμβάνεται σε ένα καλάμι Daiwa όταν τουλάχιστον ένα εξάρτημα της εταιρίας έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας