Ηλεκτρική Κόρνα Σκάφους από πλαστικό ABS

Πλαστική Ηλεκτρική Κόρνα Σκάφους

Non Branded
60.0083
Διαθέσιμο
22,00 €
Με ΦΠΑ

Όταν χρειαστείτε κόρνα για το σκάφος σας, να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει κάποια με ευκολότερη εγκατάσταση από τις 12V κόρνες "Τενόρος". Σε αντίθεση με τις κόρνες αέρος, δεν διαθέτουν συμπιεστή και απλά την συνδέετε σε ηλεκτρικό διακόπτη για να λειτουργήσει.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν χρειαστείτε κόρνα για το σκάφος σας, να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει κάποια με ευκολότερη εγκατάσταση από τις 12V κόρνες "Τενόρος". Σε αντίθεση με τις κόρνες αέρος, δεν διαθέτουν συμπιεστή, ή δίοδο αέρα και απλά την συνδέετε σε ηλεκτρικό διακόπτη για να λειτουργήσει. 

Οι συγκεκριμένοι "Τενόροι" παράγουν έναν πολύ δυνατό, γλυκό ήχο, οποίος γίνεται αντιληπτός υπό οιεσδήποτε συνθήκες, ειδικά όταν υπάρχει κίνδυνος. Είναι κατασκευασμένοι από υλικό ABS, με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικοί κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και τις καιρικές συνθήκες.

Προορίζονται για εξωτερική χρήση, είναι χαμηλού βάρους και ιδανικοί για χρήση σε σκάφος, αλλά και σε φορτηγά αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, κλπ.

Οι συγκεκριμένες κόρνες "Τενόρος" δεν απαιτούν συντήρηση, μειώνοντας το κόστος αγοράς και εγκατάστασης.

Είναι διαθέσιμες ανά τμχ σε δύο διαφορετικές διαστάσεις.

Κωδικός Προϊόντος Μήκος Τάση Λειτουργίας Ποσότητα
21.150.17 22,5 εκ 12V Τμχ
21.150.18 28,75 εκ 12V Τμχ
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας